Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
z jakiego passata B5 ? Prawdopodobnie spasujesz ale będzie brzydko odstawała a poza tym kierunki mogą nie trybić jeśli chcesz trójramienną poszukaj sobie cabrio Mk IV
-

Edek12345 - Members
Witam,
Chciałbym wrócić do tematu, przetarła mi się kierownica i chciałbym kupić jakąś w dobrym stanie, ale na allegro są mocno zużyte a nowa jest dość droga. Wiecie może jakie kierownice pasują do golfa III i innych modeli (nowszych) VW np. Polo bądź Golf IV? Możecie coś poradzić ?
Chciałbym wrócić do tematu, przetarła mi się kierownica i chciałbym kupić jakąś w dobrym stanie, ale na allegro są mocno zużyte a nowa jest dość droga. Wiecie może jakie kierownice pasują do golfa III i innych modeli (nowszych) VW np. Polo bądź Golf IV? Możecie coś poradzić ?
-

Banan - Berbeć
Jak wstawisz nabę to możesz i sportową założyć... Nie lepiej obszyć starą w jakimś dobrym zakładzie? Koszt ok. 200 zł, a efekt miazga!
-

PrzemkoXVI - Members
zgadza sie vr6 kiera marzenie ;d mmm ale nawet zwykla 4 ramienna np z gt-gti kozak w skorce wyglada do tego czerwona nic i jest baja
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
mogę Cię poinformować, że ja swoją kierkę obszywam za 150 zł, i mogą zrobić CI czym chcesz, i jak chcesz 
Moje MK3 ( . )( . ) kliknij na jeden z cycuszków aby obejrzeć.
-

dln1991 - Czytacz
PrzemkoXVI, cos ty taki zdziwiony
nalet na allegro znajdziesz obszywanie za ta cene a nawet i taniej wystarczy poszukac http://allegro.pl/listing.php/search?sg ... obszywanie
nalet na allegro znajdziesz obszywanie za ta cene a nawet i taniej wystarczy poszukac http://allegro.pl/listing.php/search?sg ... obszywanie
-

strzeliniasty - Members
Byłem utwierdzony w przekonaniu, że 3-stówki to cena wyjściowa. No nic, trzeba się zmobilizować i obszyć 

-

PrzemkoXVI - Members