witam wszystkich Panowie mam pytanko czy kierownica od golfa IV cabrio pasuje do golfa III.Nie odstaje nic? tzn. czy nie ma szpary pomiędzy kierownicą a kolumną??
Z góry dziękuje za odpowiedzi:)
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Jeśli kupisz kierownice od cabrio 3.5 to pasuje to na zasadzie P&P, natomiast kierownica z 4ki do 3ki nie podejdzie bez przeróbek.
Ktoś gdzieś kiedyś napisał, że kierownica z mk 3.5 cabrio ma rozwiązania techniczne (mocowanie itd) z golfa III a wygląd z golfa IV
Ktoś gdzieś kiedyś napisał, że kierownica z mk 3.5 cabrio ma rozwiązania techniczne (mocowanie itd) z golfa III a wygląd z golfa IV

-

Pro100 - VIP
- Rocznik: 93
- Silnik: R32
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
-

palio - Administrator
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z++
- Paliwo: ON
podobno z polo i lupo też pasuje ale nie sprawdzałem tego kiedyś może sprawdzę
Kiera z lupo i polo po lifcie
kiera z lupo 3L

Kiera z lupo i polo po lifcie
kiera z lupo 3L

-

Pozor - Members
Witam. Po przeczytaniu Waszych informacji dochodze do wniosku że z kierownic z poducha podejdzie jedynie kierownica od cabrio 3,5 lub możliwe że od lupo. Moje pytanie zatem brzmi: NIe posiada ktoś czasem na zbyciu takiej kiery od cabrio 3,5? I czy jeśli kupie taka kierownicę samą, czyli bez poduszki to czy mogę przełożyć moją poduszkę z oryginalnej kierownicy? Pozdrawiam Wszystkich Golfiarzy 

-

Michał93 - Czytacz
- Rocznik: 1994
- Silnik: 1.6 ABU 55kW
- Paliwo: PB+LPG
Michał93, na logike... poducha z mk3 jest całkowicie inna, ale podjedzie od mk4 

Mój Concept
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html
<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
-

jasiu0997 - Members
• Strona 1 z 1