Moim zdaniem to bezsens bo jesli komus ulegnie uszkodzeniu jeden z joystickow nie bedzie kupowal calego lusterka. Wiec jesli ktos ma info co do tego problemu, prosze o odpowiedz.Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Joystick, do lusterek manualnych.
Witam. W niedziele zakupilem uzywane lusterka manualne do mojego Golfika. Niestety byly bez joystickow. Dzis zaszedlem do sklepu z akcesoriami samochodowymi "Auto Land" i mi powiedziano ze samych joystickow nie dostane, jedynie z nowymi lusterkami
Moim zdaniem to bezsens bo jesli komus ulegnie uszkodzeniu jeden z joystickow nie bedzie kupowal calego lusterka. Wiec jesli ktos ma info co do tego problemu, prosze o odpowiedz.
Moim zdaniem to bezsens bo jesli komus ulegnie uszkodzeniu jeden z joystickow nie bedzie kupowal calego lusterka. Wiec jesli ktos ma info co do tego problemu, prosze o odpowiedz.-

kuzmus - Czytacz
ja pogubilem joysticki jak malowalem autko, jedz do ASO, nowka sztuka bodajze 18zl kosztuje 
Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
mam całe lusterka do sprzedania, 50 zł za komplecik, z dżojstikami oczywiście
jak jestes chętny to wal na PW lub GG

jak jestes chętny to wal na PW lub GG

Ostatnio edytowano 18 sie 2009, o 17:26 przez PiJey88, łącznie edytowano 1 raz
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html