Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Jakie fotele ?
Jakie fotele wraz z kanapą podejdą do mk3 ? nie chciałbym rzeźbić karoserii, w ostateczności minimalnie, od jakiego vw/ audi ktoś wkładał?

- borewicz
- Czytacz
a3 golf 4 wsadzaja
ale wg mnie najlepsze recaro z mk3 po co szukac i grzebac w g...skoro sa swietne ori fotele
ale wg mnie najlepsze recaro z mk3 po co szukac i grzebac w g...skoro sa swietne ori fotele
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
borewicz napisał(a):witboy napisał(a):a3 golf 4 wsadzaja
no ori recaro z mk3 sąiękne ale strasznie ciężko znaleść z wersji 5d
a co to za różnica? przecież Recaro zarówno w wersji 3d jak i 5d były składane... jedynie boczki się różnią ale mowa tu o fotelach, same fotele też możesz kupić, ja mam na przykład

-

przemo87 - Badacz tematu
a co to za różnica? przecież Recaro zarówno w wersji 3d jak i 5d były składane... jedynie boczki się różnią ale mowa tu o fotelach, same fotele też możesz kupić, ja mam na przykład
[/quote]
tego nie wiedziałem że i te i te były składane. Czyli się różnia tylko tym że od 5d nie ma tych klamek do składania fotela? bo widziałem raz od 5d i nie miały właśnie. Masz do sprzedania recaro czy chodziło Ci że same fotele masz ?
[/quote]
tego nie wiedziałem że i te i te były składane. Czyli się różnia tylko tym że od 5d nie ma tych klamek do składania fotela? bo widziałem raz od 5d i nie miały właśnie. Masz do sprzedania recaro czy chodziło Ci że same fotele masz ?

- borewicz
- Czytacz
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Nadwozie: 3-drzwiowe
kanapa jest taka sama, z tym że - jeśli jest dzielona, to potrzebujesz jeszcze trójkącika takiego metalowego, montuje się go między poszczególnymi częściami kanapy do podłogi Golfa.
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Nadwozie: kombi
borewicz napisał(a):witboy napisał(a):recaro w kazdej wersji byly skladane fotele przednie jak w wersji 3dz
ale przednie z wersji 5d nie miały klamek do składania fotela?
kanapa jest taka sama 3d i 5d ?
Z tego co mi wiadomo recaro wszystkie byly składane i wszystkie miały klamki niezależnie czy bylo to 5 czy 3D taki uniwersal. To co kiedyś widziałeś to może były pół kubełki. Co do kanapy jest taka sama
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
borewicz napisał(a): Masz do sprzedania recaro czy chodziło Ci że same fotele masz ?
mam do sprzedania same fotele Recaro
w 5d też dobra sprawa takie składane bo wsiadasz z tyłu z kobietą, składasz fotele do przodu i masz dużo miejsca 
-

przemo87 - Badacz tematu
a czy jest jakaś różnica jeżeli chodzi o komplet kanapa+fotele między wersją 3d a 5d?
też przymierzam się do wymiany, i mam juz jeden fajny komplet upatrzony ale nie wiem czy będzie pasować
też przymierzam się do wymiany, i mam juz jeden fajny komplet upatrzony ale nie wiem czy będzie pasować
Mój VW: http://www.golf3.pl/topics2/golf-14-i-i ... t72015.htm
Golf czi najlepszym ałtem śfiata
Golf czi najlepszym ałtem śfiata
-

Shegge - Berbeć
• Strona 1 z 1