Witam
Mam pytanko do was bo na pewno będziecie wiedzieć.
Czy go Golfa 3 będzie pasować kierownica z 4 lub 5 golfa lub z innych aut z grupy VW?
i jaka według was jest najbardziej spoko?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
gdzieś na forum , ale nie jestem pewien czy na tym czy na vwgolf.pl kiedys czytalem ze chlopaki pisali ze da sie zamontowac z 4ki, ale ze to glupio wyglada bo cos tam cos tam .... poszukaj sobie bo tam konkretnie bylo opisane co pasuje a co trzebna zrobic, to bylo dawno nie pamietam ....
-

adams - Gaduła
- Rocznik: 1994
- Silnik: ABU
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Witam, wznawiam temat bo sam przepatrzyłem neta i nic nie ma na ten temat. Jeśli ktoś by wiedział coś na ten temat to proszę pisać myślałem założyć pajączka z mk4/bora ale czy zniknie ta szpara tego nie wiem..
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Older_Grand
- Berbeć
Pasuje bez szpar i z ta sama tasma kierownica i poduszka z mk4 cabrio, tyl tej kierownicy jest taki sam jak w mk3 a wieniec i poduszka 3ramienna jak w mk4 , w moim temacie o aucie sa zdjecia.... Standardowa ze zwyklego mk 4 , mk 5 czy mk6 tez wejdzie jesli masz szeroki wieloklin tylko w tej mk6 nie zadziala poduszka , ma inne sterowanie do dwustopniowego napelnienia...
zapraszam na VARIANT YACHTOWY STORY moj-golf/usa-variant-yachtowy-story-t41787.html
- variant yacht
- Badacz tematu
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1