Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
W trudnych przypadkach meglio bardzo polecany specyfik nie uzywać do szyb Rodzicom w sceniku szorowałem plastiki efekt super.
- wojtekjasny
- Czytacz
MarekSWD napisał(a):Jak już wyczyścić to możesz potem polecieć z opalarkąTylko trzeba wyczuć odległość i nie trzymać strasznie długo przy jednym bo się stopi. Ogólnie jak dobrze Ci wyjdzie to plastiki wyglądają jak nowe
No opalarka na białe plastiki wnętrza pomysł wręcz genialny

VW Golf Mk1 VR6
-

patrolfak - Members
patrolfak napisał(a):MarekSWD napisał(a):Jak już wyczyścić to możesz potem polecieć z opalarkąTylko trzeba wyczuć odległość i nie trzymać strasznie długo przy jednym bo się stopi. Ogólnie jak dobrze Ci wyjdzie to plastiki wyglądają jak nowe
No opalarka na białe plastiki wnętrza pomysł wręcz genialny
Nie doczytałem, że o białe chodzi
. W każdym razie na czarne plastiki w sam raz 
-

Marek - VIP
woda ciepła płyn do mycia naczyń i jedziesz
Jeszcze jakiś w motoryzacyjnym specyfik kupiłam z serii K2
Jeszcze jakiś w motoryzacyjnym specyfik kupiłam z serii K2moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Paliwo: PB
- Nadwozie: kombi
Do bardzo zapuszczonych i mocno zabrudzonych wszelakim syfem plastików dobrze spisuje się... Aktywna piana (dimer) przeznaczona między innymmi do mycia wagonów kolejowych
jak dotychcczas mnie nie zawiodła i "rozgromiła" każdy syf
uważać trzeba tylko na dłonie i sporządzać w odpowiednich proporcjach.
jak dotychcczas mnie nie zawiodła i "rozgromiła" każdy syf
uważać trzeba tylko na dłonie i sporządzać w odpowiednich proporcjach.-

Death94 - Berbeć
kupcie sobie coś takiego: http://allegro.pl/atas-koncentrat-do-pl ... 63524.html
grunt, żeby był to koncentrat. wystarczy gąbeczka i miekką stroną zejdzie każdy syf, bez szorowania itp.
potem do sucha sciereczką i tyle.
ALE. jak kapnie wam na skórę i zostawicie to zostanie plama, jak włożycie w to palec z nawet małą raną to będzie płacz. Jak kiedyś w gimnazjum dorabiałem na myjce i tym myliśmy auta w środku, to mi skóra z rąk schodziła płatami...
grunt, żeby był to koncentrat. wystarczy gąbeczka i miekką stroną zejdzie każdy syf, bez szorowania itp.
potem do sucha sciereczką i tyle.
ALE. jak kapnie wam na skórę i zostawicie to zostanie plama, jak włożycie w to palec z nawet małą raną to będzie płacz. Jak kiedyś w gimnazjum dorabiałem na myjce i tym myliśmy auta w środku, to mi skóra z rąk schodziła płatami...
- strzelu
- Badacz tematu