poprostu nie czuje sie tej predkosci...czy ktos orientuje sie od czego to w golfach zalezy????przeciej to niby jest jedna i ta sama buda....a moze w wersjach z mniejszymi silnikami wygluszenie samochodu bylo jakies slabsze???albo co???? 
Moderator: Moderator
poprostu nie czuje sie tej predkosci...czy ktos orientuje sie od czego to w golfach zalezy????przeciej to niby jest jedna i ta sama buda....a moze w wersjach z mniejszymi silnikami wygluszenie samochodu bylo jakies slabsze???albo co???? 
tzn dziury i wiatr
A tak na marginesie to u ojca w Polo jest 45 km. Kiedy nią jadę wydaje mi się ze jadę juz nie wiem jak szybko a tu np dopiero 60 km. W golfie mam 90 km ale jak jadę 60 to wydaje mi się że jadę powolidobrze gadaAdamPLSieradz napisał(a):Hehe psychologia tez ma tu pewnie jakieś znaczenie.

cos w tym musi bycAdamPLSieradz napisał(a):doświadczyliście kiedyś np. takiej sytuacji : odbieracie auto od mechanika, któremu zleciliście wymianę tarcz hamulcowych. Robota skończona, wsiadacie, jedziecie i nagle myślicie : "kurcze lepiej się zbiera" itp. a przeciez wymienialiście wręcz przeciwną część? Może odbieglem trochę od tematu, ale ... psychologia ma znaczenie w jeździe autem
np znajomy po wymianie filtra oleju i oleju czuł ze inaczej auto mu jedzie,jakby lepiej

lookasgolf33 napisał(a):przeciej to niby jest jedna i ta sama buda....a moze w wersjach z mniejszymi silnikami wygluszenie samochodu bylo jakies slabsze???albo co????

moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.htmlUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości