Golf 3 doposażenie wnętrza

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

Golf 3 doposażenie wnętrza

Postprzez pezykk » 2 sty 2014, o 20:27

Witam posiadam 1.8 75 km, ostatnio poszukałem cały kombajn z włącznikiem tempomatu i mfa. Chciałbym najpierw założyć kombajn a następnie wymienić licznik. Co jest potrzebne do przeprowadzenia takiego zabiegu
Ostatnio edytowano 2 sty 2014, o 21:25 przez pezykk, łącznie edytowano 1 raz
pezykk
Berbeć
 
Posty: 9
Dołączył(a): 2 sty 2014, o 20:17
Lokalizacja: WLKP

Golf 3 doposażenie wnętrza

 

Postprzez Pro100 » 2 sty 2014, o 20:47

Cytat użytkownika ssarna1 z niebieskiego forum nie wiem czy się przyda: "Nie trudne, potrzeba gruszkę, cięgło z gruszki do pedału gazu, 2 czujniki przy pedałach, pompkę, sterownik, manetkę, wężyki i wiązkę.
no i 3 blachy do mocowania pompki gruszki i sterownika."

I link do tematu ale nic więcej tam nie ma: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=140&t=486510

O tu masz więcej przydatnego info: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=140&t=427109
Avatar użytkownika
Pro100
VIP
 
Posty: 2623
Dołączył(a): 22 cze 2008, o 16:38
Lokalizacja: Pruszcz Gdański
Rocznik: 93
Silnik: R32
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez pezykk » 2 sty 2014, o 20:49

Pro100, Dzięki lecz mało to mówi..gdzie takiego czegoś szukać ??
pezykk
Berbeć
 
Posty: 9
Dołączył(a): 2 sty 2014, o 20:17
Lokalizacja: WLKP

Postprzez Pro100 » 2 sty 2014, o 20:51

Tzn mam rozumieć, że nie masz kompletnego tempomatu czy jak bo się gubię :-|
Avatar użytkownika
Pro100
VIP
 
Posty: 2623
Dołączył(a): 22 cze 2008, o 16:38
Lokalizacja: Pruszcz Gdański
Rocznik: 93
Silnik: R32
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez pezykk » 2 sty 2014, o 21:24

Posiadam tylko przełącznik "ja to nazywam kombajnem"
Najlepiej było by poszukać skasowanej sztuki...lecz gdzie ;(
Posiadam białą tapicerkę więc trudno będzie też z szybami elektrycznymi
pezykk
Berbeć
 
Posty: 9
Dołączył(a): 2 sty 2014, o 20:17
Lokalizacja: WLKP

Postprzez Pro100 » 2 sty 2014, o 21:53

No generalnie jeśli masz samą manetkę do tempomatu to niestety ale nic nie zdziałasz, co do szyb fakt ciezko bedzie znaleźć komplet z przełącznikami, mimo wszystko warto poszukać.
Avatar użytkownika
Pro100
VIP
 
Posty: 2623
Dołączył(a): 22 cze 2008, o 16:38
Lokalizacja: Pruszcz Gdański
Rocznik: 93
Silnik: R32
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez pezykk » 2 sty 2014, o 22:24

Problem taki że moja tapicerka nie jest szara tylko ecru..postaram sie zrobić zdjecia
takie samiutkie wnętrze tylko z innym schowkiem
http://sprzedajemy.pl/volkswagen-golf-td-klima,409167
pezykk
Berbeć
 
Posty: 9
Dołączył(a): 2 sty 2014, o 20:17
Lokalizacja: WLKP

Postprzez Pro100 » 2 sty 2014, o 22:30

No to masz fajne ciekawe wnętrze utrzymaj je ;) skoro ktoś tam ma rączki pod elektrykę szyb to przyciski też musieli robić ;P szukaj szukaj i jeszcze raz szukaj.
Avatar użytkownika
Pro100
VIP
 
Posty: 2623
Dołączył(a): 22 cze 2008, o 16:38
Lokalizacja: Pruszcz Gdański
Rocznik: 93
Silnik: R32
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez pezykk » 2 sty 2014, o 22:35

Przyciski są czarne jak widzisz na zdjęciach :)
pezykk
Berbeć
 
Posty: 9
Dołączył(a): 2 sty 2014, o 20:17
Lokalizacja: WLKP

Postprzez suchyvw » 2 sty 2014, o 23:15

widzialem niedawno na allegro jasne przyciski
To nie tylko samochód lecz kawałek życia..
http://www.golf3.pl/topics2/golf-iii-18-adz-vt51854.htm
suchyvw
Badacz tematu
 
Posty: 224
Dołączył(a): 2 cze 2012, o 20:29
Lokalizacja: Łączno/Morąg

Następna strona




Powrót do Wnętrze

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości