Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Fotele oraz kanapa z Mk IV / BORA do MK III
Witam. Mam pytanie odnośnie czy będą pasowały fotele wraz z tylna kanapą do MK III z BORY lub MK IV. Chodzi mi dokładnie o takie. Podaje link do strony : http://ogloszenia.trojmiasto.pl/motoryz ... 90833.html
VOLKSWAGEN GOLF III 1.9 TDI 90 KM
- m_ajor91TDI
- Czytacz
kiedys byla nawet tu jakas fotoporada
albo tez link do rosyjskiej strony tam wszystko potrafia bez przerobek nie zamontujesz do tego potrzebna jest tez szlifierka katowa do wyciecia mechanizmu zabezpieczajacego fotel przed przesuwaniem rozstaw szyn tez jest inny a co do tylnej kanapy to nie mam pojecia
albo tez link do rosyjskiej strony tam wszystko potrafia bez przerobek nie zamontujesz do tego potrzebna jest tez szlifierka katowa do wyciecia mechanizmu zabezpieczajacego fotel przed przesuwaniem rozstaw szyn tez jest inny a co do tylnej kanapy to nie mam pojecia
to nie jest zwykłe 1,4 zawsze to powtarzałem 

-

danny.tcz - Gaduła
Jesli ktoś ma fotele za darmo to powiem że warto
ale jak ktoś chce kupić fotele i przerabiać to lepiej kupić sobie oryginalne Recaro lub z XX jahre..
Co do przeróbki to nie ma jej dużo ale trzeba troszke spawać mocowanie żeby bylo to jak należy
ale jak ktoś chce kupić fotele i przerabiać to lepiej kupić sobie oryginalne Recaro lub z XX jahre..
Co do przeróbki to nie ma jej dużo ale trzeba troszke spawać mocowanie żeby bylo to jak należy
-

K@mil - POMOCNIK

1,5 Godzin roboty i fotele wsadzone.....Miałem u siebie w vento.....Wycinasz stare mocowanie wspawujesz nowe pod fotele z bory jest to blaszka wygieta pod kontem powiecmy 90 stopni z dwoma otworami mocującymi...Z foteli wyciągasz takie małe prowadniczki które znajdują się na szynach tyle w skrócie z przodu...tył pasuje wszystko tylko środkowe mocowanie foteli trzeba przesunąć...i jak chcesz to dorobić zapięcie z tyłu bo jest inne w fotelach...Chyba gdzieś nawet jest opisane co i jak....
Dla mnie dużo fajniejsza opcja niż fotele z mk III są wygodniejsze a recaro hmm ma juz chyba każdy...

Dla mnie dużo fajniejsza opcja niż fotele z mk III są wygodniejsze a recaro hmm ma juz chyba każdy...

Nie sztuką jest trzeć dokładką po asfalcie, sztuką jest to robić wahaczem 

-

wydym1 - Badacz tematu
• Strona 1 z 1