Panowie prosze poradzcie cos , a najlepiej jakbyscie kopsneli jakies fotki ze spodem foteli w szynach. DziekiModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
Fotele mpntaż i te głupie sprężynki
Siemanko juz nie raz mi pomogliście ale mam nowy problem i stąd moja prośba , czy ktos mógłby zrobic fotke swoich foteli , chodzi mi o fotele orginalnie montowane w golfach III . Oddałem do mycia tapicerki samochód , i kolesie wyjmując fotele zdemontowali mi jakies głupie sprezynki . Problem polega na tym ze nie potrafie ich zamontowac , nie moge regulowac ustawienia odległości fotela , przy ostrzejszym chamowaniu fotel mi lata do przodu i do tyłu.
Panowie prosze poradzcie cos , a najlepiej jakbyscie kopsneli jakies fotki ze spodem foteli w szynach. Dzieki
Panowie prosze poradzcie cos , a najlepiej jakbyscie kopsneli jakies fotki ze spodem foteli w szynach. Dzieki- Davinci24
- Czytacz
Sam tez na to wpadłem ale po fakcie , mianowcicie tydzien póżniej , a to juz za późno na jaka kolwiek reklamacje, Dlatego prosze WAS Błagam , rzucicie mi na maila zdjecie foteli od spodu i sposób montażu foteli w szynach ,, Prosze ,,,, Błagam ,,,
email davinci21@op.pl

email davinci21@op.pl

- Davinci24
- Czytacz
• Strona 1 z 1