w praktyce taka kieszeń w ogóle nie jest przydatna, a koszt takich kieszeni jest podobny do kosztów całych foteli z GT, więc jak zależy ci na takim bajerze to lepiej kupić sobie kubełki z kanapą GT za 250 zł, na który siedzi się o wiele wygodniej niż na stołkach z CLa, nie wspominając już o wyglądzie
w praktyce taka kieszeń w ogóle nie jest przydatna, a koszt takich kieszeni jest podobny do kosztów całych foteli z GT, więc jak zależy ci na takim bajerze to lepiej kupić sobie kubełki z kanapą GT za 250 zł, na którym siedzi się o wiele wygodniej niż na stołkach z CLa, nie wspominając już o wyglądzie
gello1, jeśli masz za darmo to montuj, ja miałem oryginalne takie i powiem Ci że zawsze coś tam miałem, jakieś drobiazgi ale jest jeden minus, strasznie się tam brud osadza.
Jesli masz to montuj zawsze to troszke lepiej bedzie wyglądało niż goły fotel Choć to prawda co napisął Kolega wyżej zawsze sie tam gromadzi jakiś paproch
ja z tego wogole nie korzystam , a pierdol w aucie mam duzo i wszystkie schowki pelne poza tymi , brud sie gromadzi , a mi na serio wogole to w niczym nie pomaga ani nie jest potrzebne , gdybym nie mial to bym nie montowal