chlopaki jak moglbym uzyskac u siebie efekt jak na zdjeciu?
tzn chodzi mi o to srebrne/chromowane "obicie" bardzo ciekawei sie to prozentuje..
doradzcie cos
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
hmm.. nie tanie jak na takie cuś..
a pozatym nie kupywalbym calego zestawu jak w aukcji tylko wlasnie te 3 elementy jak na zdjeciu, z calym kokpitem wydaje mi sie ze gorszy efekt jest.
a pozatym nie kupywalbym calego zestawu jak w aukcji tylko wlasnie te 3 elementy jak na zdjeciu, z calym kokpitem wydaje mi sie ze gorszy efekt jest.
VRsześć i nie masz co jeść
-

danielson10 - Czytacz
brzydko to wygląda, znajomy miał w primerze p11 to po pewnym czasie zżółkło. Strasznie grube te naklejki i nieestetycznie to wygląda. Poza tym później zaczęło to się odklejać.
-

Marian0753 - Badacz tematu
mi sie zdaje ze na fotce ktora dal danielson10, jest taka okleina
(tyle ze chrom ale nie chcialo mi sie troche szukac
) a nie takie grube naklejki jak sugerowal kolega saladrus
[ Dodano: 2010-12-09, 16:47 ]
o prosze, znalazlem
(tyle ze chrom ale nie chcialo mi sie troche szukac
) a nie takie grube naklejki jak sugerowal kolega saladrus
zalezy od gustu... jak podoba sie koledze danielson10, to nam nic do tegoMarian0753 napisał(a):brzydko to wygląda
[ Dodano: 2010-12-09, 16:47 ]
o prosze, znalazlem

-

sweetboy90 - Badacz tematu
wg mnie wieje wiochą na kilometr. jak już coś modzić to carbon, ale do tego trzeba by coś więcej podłubać żeby miało ręce i nogi
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
danielson10, ja sam mam oklejone tą grubą okładziną, oczywiście jest to wiocha, ponieważ wybrałem drewnopodobną bo 8 lat temu jak oklejałem drewno było w modzie a teraz nie chce mi się ściągać. Ale muszę napisać że jest to bardzo solidne, nie rysuje się, jakościowo bardzo porządnie wygląda, naklejasz po podgrzaniu suszarką i dokładnym oczyszczeniu plastyków i trzyma jak diabli. Więc może jakiś inny wzór nie drewnopodobny. Z tym że ja dałem wówczas 6 dych, mieli wyprzedaż magazynową i ogłaszali tanio na allegro.
- pablomed
- Members
Jesli chcesz cos modzic z kokpitem, to bym Ci doradzil przerobic na czarno-biale ori plastiki... Super sprawa i wioska nie jedzie.... Ale to tylko moje zdanie 

-

Karol B. - Members