Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Dzwine pukanie w tunelu
Od jakiegoś czasu zaczelo mi na wolnych obrotach pukać-stukac cos w tunelu skrzynia biegow-ham. reczne Pukanie a raczej stukanie jestna tyle dziwne ze zalezy od tego jak uloze tyłek na fotelu kierwocy. Zasugerujecie moze co to moze byc 

- raiden112
- Czytacz
-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Re: Dzwine pukanie w tunelu
raiden112 napisał(a):Od jakiegoś czasu zaczelo mi na wolnych obrotach pukać-stukac cos w tunelu skrzynia biegow-ham. reczne Pukanie a raczej stukanie jestna tyle dziwne ze zalezy od tego jak uloze tyłek na fotelu kierwocy. Zasugerujecie moze co to moze byc
A może fotel Ci stuka na prowadnicach?

-

Kordi - Czytacz
Chyba kolego masz racje pytanie jest JAK TO NAPRAWIC TERAZ o doprowadza mnie to do malej ....
pkt 3 i 4 ogólnego regulaminu forum - prezesik25
pkt 3 i 4 ogólnego regulaminu forum - prezesik25
Ostatnio edytowano 16 lip 2013, o 12:28 przez raiden112, łącznie edytowano 1 raz
- raiden112
- Czytacz
Zdejmij sobie fotel kierowcy - z przodu jest śrubka zabezpieczająca, zdejmujesz i wysuwasz do tyłu. Na przedniej prowadnicy jest taki jakby silikonowy element. U mnie spadł i zaczęło się stukanie
)
)-

Kordi - Czytacz
Kordi napisał(a): z przodu jest śrubka zabezpieczająca, zdejmujesz i wysuwasz do tyłu
raiden112 napisał(a):nie moge znalezc tych srub
Jedni mają śrubki inni oryginalną zapinkę.
Schyl się, z przodu fotela między nogami masz to ustrojstwo.
W kwadratowym otworze kwadratowa zapinka . Z jednej strony naciśniesz w drugą wychodzi.
No chyba że jest śrubka

-

Gofer - Gaduła
• Strona 1 z 1