panowie jaka jest różnica pomiędzy dźwignią ręcznego z golfa 3 a z vento z wysokiego tunelu?
zakupiłem sobie pod mój wysoki tunel nowy mieszek ale coś mi się nie widzi żeby ten mieszek pasował na ręczny , a jest uszyty dokładnie jak oryginał.
czy muszę zmieniać całą dźwignię czy tylko jakąś nakładkę na niej?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
dzwignia ręcznego pod wysoki tunel- jaka?
moja biała strzała- moj-golf/biala-strzala-variant-1-9td-t50990.html
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
-

mkkay - Members
Jest różnica, różnią się nakładką (uchwytem, rękojeścią). Ta z tunelu Vento ma nieco inny kształt i specjalny pipsztyk (tzw. obrączka, maskownica) która dociska krawędź skórki i ładnie to wszystko maskuje

-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
czyli muszę kupić taką nakładkę z tym " specjalnym pipsztykiem"
albo całą dźwignie ręcznego
albo całą dźwignie ręcznegomoja biała strzała- moj-golf/biala-strzala-variant-1-9td-t50990.html
-

mkkay - Members
Pasuje też od mk3, które miały skórzany ręczny
Taka plastikowa nakładka na dźwignię + pierścionek z zatrzaskami 
Taka plastikowa nakładka na dźwignię + pierścionek z zatrzaskami 
-

Karol B. - Members
• Strona 1 z 1