Witam, mam pytanie odnosnie drzwi. Jak zdjac z nich ta tapicerke? zeby nic nie uszkodzic. Bo od muzy i naszych drog zaczelo mi brz?czec tam i wkurza mnie to strasznie.
CZekam na pomoc!
Z gory dzieki!!!!!!!!!
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
wokó? tapicerki od wewn?trz sa takie zatrzaski (niekiedy mocno siedza i trzeba sie si?owa?) mozesz je podwa?a? srubokretem albo czym? podobnym do tego musisz wykreci? dwie ?rubki które znajdziesz pod raczka za która ?apiesz jeszcze musisz ?ci?gn?? pokret?o od podnoszenia i opusczania szyby je?li nie masz elektryki i powiniene? sobie poradzi?...tak by?o u mnie w 3d.Pozdrawiam
SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
jak masz elektryke to jeszcze lepiej bo nie musisz bawic sie z tym pokretlem do szyby ktory troche ciezko sciagnac jak sie nigdy tego nie robilo...a jak bedziesz tapicerke odrywal od drzwi i ktorys z zatrzaskow ci sie polamie czy oderwie to nie ubolewaj nad tym faktem bo tu akurat ''te typy tak mialy'' w niejednym golfie jak ktos to sciagal to widzial ile niekiedy zatrzaskow brakuje...
to dobrze bo nie bylo mnie tu ostatnio przez jakis czas to teraz chociaz sobie cos napisze hehe pozdro.opolanin napisał(a):kajtek ubiegles mnie, pozdro
SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1