W związu z tym mam pytanie, trzeba wnętrze całe rozbierać by porządnie wysuszyć podłogę? Jeśli tak to jak wszystko pościągać?Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Demontaż wnętrza (woda)
Mam takie pytanko, miałem małą powódź w samochodzie bo wody się trochę nalało
W związu z tym mam pytanie, trzeba wnętrze całe rozbierać by porządnie wysuszyć podłogę? Jeśli tak to jak wszystko pościągać?
W związu z tym mam pytanie, trzeba wnętrze całe rozbierać by porządnie wysuszyć podłogę? Jeśli tak to jak wszystko pościągać?-

Ciastko - Badacz tematu
Jeżeli nalało ci się górą (np przez otwartą szybę na deszczu) to spokojnie wysuszysz bez rozbierania, wystarczy wystawić na słońce lub Farelką w garażu.
Jeśli masz akwarium z powodu nieszczelnej podłogi (dziury, luźne zaślepki) to rozbieraj wnętrze, bo oprócz mokrych dywanów mokre masz też wkłady filcowe, które są pod tapicerką.
Podłogę rozbierzesz wyciągając fotele z kanapą, demontując listwy progowe, środkowy tunel z konsolą, dźwignię ręcznego i obudowę deski rozdzielczej nad nogami kierowcy.
Jeśli masz akwarium z powodu nieszczelnej podłogi (dziury, luźne zaślepki) to rozbieraj wnętrze, bo oprócz mokrych dywanów mokre masz też wkłady filcowe, które są pod tapicerką.
Podłogę rozbierzesz wyciągając fotele z kanapą, demontując listwy progowe, środkowy tunel z konsolą, dźwignię ręcznego i obudowę deski rozdzielczej nad nogami kierowcy.
Voice Kraft - postaw na jakość!
Volkswagen Klub Polska #157
.
Volkswagen Klub Polska #157
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
• Strona 1 z 1