Witam,
Zamierzam zdemontować tylny fotel. Siedzenie jest dzielone i chcę wyjąć ten mniejszy fotel, ale nie wiem jak to zrobić. Będę wdzięczny za info. Pozdrawiam.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
- no właśnie tak zrobiłem, czyli odchyliłem fotel i widziałem, że jest on umocowany w takiej rynience, ale jak chciałem go wypiąć to nie dałem rady, a nie chce tam czegoś urwać, mam na siłę go wyciągnąć, niczego nigdzie nie odkręcać ani nic z tych rzeczy ?
[ Dodano: 2008-02-27, 16:24 ]
całą kanapę z oparciem
[ Dodano: 2008-02-27, 16:24 ]
K@mil napisał(a):ale chcesz wyciagnac same siedziska czy cala kanape z oparciami ? ?
całą kanapę z oparciem
- slaveus
- Berbeć
Wkladasz reke pomiedzy siedzisko a oparcie lapiesz i wyciagasz. jak to zrobisz zobaczysz sruby musisz je odkrecic i wyciagnac kanape.
Jak odkrecisz sruby to popchnij kanape (od strony bagaznika) i ją wyciagnij (albo przez bagaznik albo przez drzwi)
pzdr.

Jak odkrecisz sruby to popchnij kanape (od strony bagaznika) i ją wyciagnij (albo przez bagaznik albo przez drzwi)
pzdr.

-

K@mil - POMOCNIK

K@mil napisał(a):Wkladasz reke pomiedzy siedzisko a oparcie lapiesz i wyciagasz. jak to zrobisz zobaczysz sruby musisz je odkrecic i wyciagnac kanape.
pzdr.![]()
dzięki wielkie, właśnie, czułem że tam są gdzieś jakies śruby hehe, pozdrawiam
- slaveus
- Berbeć
• Strona 1 z 1