siemka
szybki temacik
czy ta czesc fotela jest wymienialna?? http://allegro.pl/item698795767_vw_golf ... azera.html jesli tak to jak sie ja wymienia??
pozdro
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Tapicerka siedzenia jest od spodu przymocowana i jak się ją odpowiednio ponaciąga to zejdzie. Mi kiedyś przez przypadek zjechało to z siedzenia jak miałem wyjęte fotele
A co do samej gąbki to niestety nie wiem bo nie rozbierałem tego dalej
A co do samej gąbki to niestety nie wiem bo nie rozbierałem tego dalej
-

marcinkoz2910 - Members
moim zdaniem wrzucasz do tego oparcie gabkę i pokrowiec i masz siedzenie
Ja jak prałem siedzenia to rozmontowałem je do czynników pierwszych i z cała pewnością da się to poskładać

-

Edek12345 - Members
Edek12345, marcinkoz2910, dziekuje za szybka odp mi wlasnie chodzi oto ze w fotelu kierowcy jedna z prowadnic 3majaca fotel jest polamana i nie wiem czy da rade to pospawac czy wymienic stelarz
-

strzeliniasty - Members
strzeliniasty, ja kiedyś złamałem stelarz siedzenia ale podjechałem do blacharza i mi zespawali. Daje się więc to naprawić, co mnie ucieszyło bo fotele mam w bardzo dobrym stanie. A gość dodał, że dosyć często to robi, bo fotele VW mają kłopot z dużymi i ciężkimi kierowcami
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.-

przem_uc - Badacz tematu
-

Edek12345 - Members
a co z blokadą szyny?Edek12345 napisał(a):ponosisz rączkę od regulacji przesuwasz do tyłu i wyjeżdża Ci z szyn
z przodu siedzenia (musisz tam włożyć głowę
) jest takie zabezpieczenie co by nie powołanie siedzenie nie wyjechało z szyn a to zabezpieczenie to taka mała śrubeczka lub spinka-

marcinkoz2910 - Members
marcinkoz2910, jest takowe
bo mi wyjeżdżają bez problemu bez żadnych ceregieli a i zdejm plastik z tyłu szyby co by go nie zniszczyć 
bo mi wyjeżdżają bez problemu bez żadnych ceregieli a i zdejm plastik z tyłu szyby co by go nie zniszczyć -

Edek12345 - Members
mam ten sam problem w swoim bolidzie
, ostatnio siadłem na siedzeniu i...cos sie popsuło
, a że waze troszke ponad 90 to sie tym zbytnio nie przejąłem. Troszke jak siedze to mnie na lewą strone znosi hehe ale mam plan w tym tyg to pospawac(jakoś)...dlatego dzieki panowie za pomoc, juz przynajmniej wiem jak fotel wyjac z szyny itd.
, ostatnio siadłem na siedzeniu i...cos sie popsuło
, a że waze troszke ponad 90 to sie tym zbytnio nie przejąłem. Troszke jak siedze to mnie na lewą strone znosi hehe ale mam plan w tym tyg to pospawac(jakoś)...dlatego dzieki panowie za pomoc, juz przynajmniej wiem jak fotel wyjac z szyny itd.Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą a tuning podstawą 

- misiek182
- Berbeć
misiek182, dokladnie pekl ci stelarz przy lewym slizgaczu
u mnie bylo to samo ale powolutku przy pomocy spawareczki problem zostal rozwiazany
u mnie bylo to samo ale powolutku przy pomocy spawareczki problem zostal rozwiazany-

strzeliniasty - Members
• Strona 1 z 1