Witam koledzy mam takie pytanie ostatnio wyjmowałem tylnią kanapę i pod nią znalazłem wtyczkę taka szybką złonczkę jak do głośników ale ta akurat nie pasuje a nie mogę wstawić zdjęcia bo mój aparat jest chwilowo niedysponowany. Mam golfa 3 z 93 roku w wersji 3drzwiowej. Jak ktoś wie co to albo od czego to proszę o podpowiedz.
Zdarzylem sie kiedys ze pod kanapa byl tez zamontowany wzmacniacz antenowy ... moze tez byc ze poprzedni właściciel mial w bagazniku zmieniarkę czy cos i został sam kabel...
Bez fotki bedzie bardzo ciezko albo chociaz spisz numery z kotki napisz jaki kolor kabli itp
CZekamy na fotke i najlepiej opisz wersje auta czy to zwykły CL i jakie ma wyposażenie to będzie łatwiej
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
Też to mam tyle że przy ręcznym pod popielniczką. To jest coś od świateł Bo jak włączysz światła pojawia sie tam dopiero napięcie (bynajmniej u mnie tak jest) Nie wiem do czego to miało służyć ale widziałem jak niektórzy podłączają tam podświetlenie do podłokietnika Albo jak mój znajomy podświetlaną gałke od biegów Bo skoro instalacja jest to po co ją na nowo prowadzić
Najmniej groźny pies jest ten co najwięcej szczeka...
zmiana zawieszenia na ORI str3<=>kolizyjka str4<=>ORI FRONT str5<=
Moja mała Biała Bestia