Jak w temacie co to za część i gdzie jest jej miejsce?
Znalazłem ją pod fotelem.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Skubi, do powinno być założone przy blokadzie przesuwania fotela zobacz jak to wygląda przy drugim fotelu i będziesz wszystko wiedział 

-

pawelek03576 - Gaduła
Wyjmij jeden fotel i popatrzysz łopatologicznie i już wiesz
One są na tylnych nogach fotela i tak jak kolega napisał robią za prowadzenie siedzenia w szynach
One są na tylnych nogach fotela i tak jak kolega napisał robią za prowadzenie siedzenia w szynach
-

marcinkoz2910 - Members
Kolego Marcinkoz2910 mylisz się mówiąc, że są na tylnich nogach. To jest na przedniej tak jakby nodze tam gdzie jest blokada posuwu fotela i jest to ślizg taki jakby kauczuk
-

gregorek35 - Czytacz
-

marcinkoz2910 - Members
Tez mam pytanko o "jakas" czesc... Wiec co to jest? Znalazlem to kiedys pod dojazdowka...Pisze na tym:20A 300V, z drugiej strony 400V sol, a z jeszcze innej 600V, WAGO-tak dokladnie pisze na tym...
Zdjecia robione fonem-1.3mpx 
Zdjecia robione fonem-1.3mpx 
-

Karol B. - Members
Mi to wygląda na element łączący kilka przewodów w jedną całość
Na obudowie masz max prąd i dopuszczalne max napięcie pracy
Wygląda to tak że w te otworki wtykasz przewody one się tam zatrzaskują i zapewniają połączenie, jak popatrzysz do środka to będziesz widział tam zapewne metalowy element. Ja takiego czegoś też używam z tym że są max 3 otwory na przewody a tu widać 5.
Mogę się mylić bo słabe foto jest ale jedno jest pewne na 99,9% nie jest to element grupy VAG a ty bardziej Golfa MK3.
Na obudowie masz max prąd i dopuszczalne max napięcie pracy
Wygląda to tak że w te otworki wtykasz przewody one się tam zatrzaskują i zapewniają połączenie, jak popatrzysz do środka to będziesz widział tam zapewne metalowy element. Ja takiego czegoś też używam z tym że są max 3 otwory na przewody a tu widać 5.
Mogę się mylić bo słabe foto jest ale jedno jest pewne na 99,9% nie jest to element grupy VAG a ty bardziej Golfa MK3.
-

marcinkoz2910 - Members
Karol B. napisał(a):Tez mam pytanko o "jakas" czesc... Wiec co to jest? Znalazlem to kiedys pod dojazdowka...Pisze na tym:20A 300V, z drugiej strony 400V sol, a z jeszcze innej 600V, WAGO-tak dokladnie pisze na tym... Zdjecia robione fonem-1.3mpx
to jest złączka kabli , i nie pochodzi to od golfa 3
![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
-

arek ryba - Members