Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Jestem dosyc sceptyczny do tego modelu, VW wypuszcza coraz szybciej kolejne modele
za pol roku bedzie golf IX
a dla mnie najlepszymi i tak beda MKI-MKIII ew MKIV
Te sa juz zbyt futurystyczne, zlewajace sie z reszta aut
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
BartheZz_3 napisał(a):Jestem dosyc sceptyczny do tego modelu, VW wypuszcza coraz szybciej kolejne modeleza pol roku bedzie golf IX
Dokładnie, zgadzam się z tobą w 100% no prócz tego,że nie przepadam za Golfem I. Ale taka prawda III i IV są chyba najlepszymi i najchętniej kupowanymi modelami w Polsce
.-

Vengazo - Badacz tematu
- Rocznik: 2009
- Silnik: 1.9
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
III i IV swoja droga, ale trzeba zauwazyc, ze zadbane mk2 zagina wszystko pod wzgledem blach i wgl 

Zielony Family: moj-golf/zielona-perla-by-grzesiek2507-t58764.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
-

Grzesiek2507 - Members
BartheZz_3, teraz nikt nie idzie na jakosc ale na ilosc
i ostatnio sie zalamalem gdyz wiozlem z fabryki renault z francji do stuttgartu glowice do silnika ale do fabryki mercedesa - okazalo sie ze w silnikach mercedesa sa czesci z renault
i tak wyjezdzajac z merca myslalem o czasach kiedy jezdizly w124 czy 190 autka nie do zajechania robia po milion km i dalej jezdza wolalbym kupic starego merca takiego 300d o mocy 90KM i jezdzic bez zadnych obaw
i ostatnio sie zalamalem gdyz wiozlem z fabryki renault z francji do stuttgartu glowice do silnika ale do fabryki mercedesa - okazalo sie ze w silnikach mercedesa sa czesci z renault
i tak wyjezdzajac z merca myslalem o czasach kiedy jezdizly w124 czy 190 autka nie do zajechania robia po milion km i dalej jezdza wolalbym kupic starego merca takiego 300d o mocy 90KM i jezdzic bez zadnych obaw
-

strzeliniasty - Members
ja sądzę, że najlepsze golfy to I , II i III. Przy golfie IV VW niestety zaczął partolić pewne szczegóły, które sprawiły, że poziom awaryjności wzrósł. Poza tym golf V, VI i VII prawie się nie różnią, nie oszukujmy się , są po prostu NUDNE. I tak już pewnie pozostanie , Golf jedzie na opinii wyrobionej przez te pierwsze modele, a w gruncie rzeczy wspólną to one mają już tylko nazwę.
Obecny Golfik : moj-golf/moje-bon-jovi-d-t56983.html
Dawny Golfik: moj-golf/vw-golf-1-8-gt-t33018.html
Dawny Golfik: moj-golf/vw-golf-1-8-gt-t33018.html
-

AdamPLSieradz - Badacz tematu
Hmm ja powiem tak golf V i VI sa bardzo podobne maja duzo wspólnego robie półki bagażnika do tych modeli
! I od jakiegos czasu do Golfa VII.Półka do V i VI była taka sama różnica była tylko w odcieniu Golf VII to juz inna sprawa wszystko nowe
materiały,maszyny itd podejscie VW co do jakosci jest naprawde koszmarne dla producentów podzespołów jezeli VW trzyma tak wysoki poziom jakosci na wszystkich podzespołach auta to naprawde jest wart ceny bo jest solidny
! Teraz sie nie podoba a za 20 lat jak nadal bedzie jezdził to kazdy bedzie chciał miec takiego golfa VI albo VII 
! I od jakiegos czasu do Golfa VII.Półka do V i VI była taka sama różnica była tylko w odcieniu Golf VII to juz inna sprawa wszystko nowe
materiały,maszyny itd podejscie VW co do jakosci jest naprawde koszmarne dla producentów podzespołów jezeli VW trzyma tak wysoki poziom jakosci na wszystkich podzespołach auta to naprawde jest wart ceny bo jest solidny
! Teraz sie nie podoba a za 20 lat jak nadal bedzie jezdził to kazdy bedzie chciał miec takiego golfa VI albo VII 
-

nicobelik - Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do VW - Nowości, prezentacje, zapowiedzi.