palin napisał(a):to jeszcze 2.0TDI - 220KM
nom.... i do tego 4 Motion

Moderator: Moderator

a gdzie takie piękne lampy z dwoma światłami  wstecznymi jak w MK3? dla mnie to jedno wsteczne światło miał Fiat 126p ale żeby w nowych samochodach tak robić i to w tak zananej marce jak VW czasem płakać się chce, a ja jestem miłośnikiem tej marki i szkoda że tak czasem kaleczą.
  a gdzie takie piękne lampy z dwoma światłami  wstecznymi jak w MK3? dla mnie to jedno wsteczne światło miał Fiat 126p ale żeby w nowych samochodach tak robić i to w tak zananej marce jak VW czasem płakać się chce, a ja jestem miłośnikiem tej marki i szkoda że tak czasem kaleczą. 
bart_GT napisał(a):ciekawqe ile taki silnik wytrzyma....

killah napisał(a):marcinkoz2910 napisał(a):chyba za szybko jada z tymi generacjami
coraz bardziej wierzę że golf skończył się na wersji MK2
ale i tak jest najlepszy
ja uważam że na mk3
golfów 4 już nie znoszę a o nowszych nie wspominając
 bardzo trafne spostrzeżenie i jestem jak najbardziej za ze najładniejsze mk3 bo nowsze generacje to jakaś pomyłka producenta zrobione coś na sile z niczego pytanie tylko poco aż tyle odmian
  bardzo trafne spostrzeżenie i jestem jak najbardziej za ze najładniejsze mk3 bo nowsze generacje to jakaś pomyłka producenta zrobione coś na sile z niczego pytanie tylko poco aż tyle odmian 

Powrót do VW - Nowości, prezentacje, zapowiedzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości