Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
te otwory w środku poprawią odgłos bedzie słychać delikatne mruczenie autka
kumpel tak ma w swojej polowce i jest fajnie ale nie ma to jak cała końcówka z tłumnikiem
pozdro
kumpel tak ma w swojej polowce i jest fajnie ale nie ma to jak cała końcówka z tłumnikiem
pozdro-

marcinkoz2910 - Members
ja szukałbym końcówki owalnej taką jak moja
lub podwójnej tak żeby pasowała w to zagłębienie w zderzaku i ozywiście żeby nie odstawała od zderzaka za nisko bo będzie beee
....moja jest
a tak pozatym to zgadzam się z kolegą marcinkoz2910
lub podwójnej tak żeby pasowała w to zagłębienie w zderzaku i ozywiście żeby nie odstawała od zderzaka za nisko bo będzie beee
a tak pozatym to zgadzam się z kolegą marcinkoz2910
-

mani51 - Members
a jak myslicie wziąść ja po prostu przykręcic tymi wkretami w zestawie czy przyspawac?i jeszcze jedna sprawa kto wie jaka jest standardowwa srednica orginanej rury do której mozna koncówke przymocowac?
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
PRZYSPAWAĆswatu napisał(a):przykręcic tymi wkretami w zestawie czy przyspawac?i
bo zakoszą Ci to
bynajmniej tak jest w naszych okolicach 
-

marcinkoz2910 - Members
z tego co pamietam to fi rury jest 50mm.najlepiej jakbyś ja przyspawał.przy puszcze obciąć rurke.przypasować nową tak aby z 1cm wystawał po za zderzak-jak bedzie z krutko to obciąc i przyspawać elegancko. a odgłos ci sie zmieni. ja zrobiłem sobie kiedyś końcówke z kawasówki fi60mm i przuspawałem.powiem ci że odgłos był inny.nawet miło mi sie go słuchało.
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
ja bym wolal chwilke poczekac i dolozyc by kupic caly tlumnik końcowy sportowy... Napewno bedzie lepszy efekt:D:D a pozatym wiesz w jakim masz teraz stanie swój tłumik do ktorego chcesz przymocować tą końcówke?? moze być tak ze zaraz ten tłumik ci sie przepali czy cos i bedzie do wymiany... a wtedy koszt nowego koncowego tłumik + cena koncówki wyniesie tyle co tlumik sportowy... a sama mysl tego ze masz caly tlumik koncowy sportowy a nie tylko koncówke jest dużo pozytywniejsza:) Pisze jak ja bym zrobił
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- RangerDN
- Czytacz
-

marcinkoz2910 - Members
Mam dla Ciebie rade, usuń końcowy tłumik a zamiast niego dospawaj sobie kawałek rurki + tą końcówke co masz. Kiedyś urwał mi się tylny tłumik i ok miesięca jezdziłem bez niego, a pózniej dorobiłem sobie właśnie taką rurkę i efekt był niezły. Teraz mam sportowy tłumik i jest bardzo cicho
chyba go zdemontuje i spowrotem wsadze rurke 
chyba go zdemontuje i spowrotem wsadze rurke 
My Golf
-

VWojtek - Czytacz