Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Uszczelka pod kolektorem??
Chlopaki mam pewien problem otoz na biegu jalowym i najbardziej na 1 i 2 w biegu slychac glosno silnik. Otwierajac maske nie moglem tego za bardzo zlokalizowac cos jakby z okolic kolektora lub poczatkowego wydechu ale raczej blizej silnika. Co to moze byc uszczelka pod kolekorem?? a moze dziurawy kolektor?? HELP
-

djkula - Czytacz
zerknij tylko czy koszyczek pod kolektorem nie jest dziurawy mialem to samo i tam zrobila sie dziura przez co mega pierdzila
tak mi sie to podobalo bo brzmial jak wrc ale jak przesadzilem krecac go do prawie 6000 to wysralo totalnie i juz dzwiek byl nie do zniesienia 
tak mi sie to podobalo bo brzmial jak wrc ale jak przesadzilem krecac go do prawie 6000 to wysralo totalnie i juz dzwiek byl nie do zniesienia 
-

Imper - Members
Ja też właśnie myślę że to złącze elastyczne. Tam najczęściej robią się nieszczelności układy wydechowego.
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Mam podobnie jak kolega tylko że u mnie to złącze elastyczne kosztuje 200 zł i w dodatku trzeba je wspawać, niestety nie ma tańszego zamiennika
- scorpion1236
- Czytacz
• Strona 1 z 1