Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
układ wydechowy golf 3 93r
Witam.Gdzie w bielsku i okolicach,można kupić tanio układ wydechowy do golfa 3 r 93(czy tylko giełdy samochodowe),zapewne chodzi mi o zastąpienie kata jakąś rurką ø55 o której tu wyczytałem i czy da się to złączyć bez spawania?Myślę że wymiary tego zamiennika są zbliżone i będzie to pasowało?Czy uda mi się to zrobić w garażu bez kanału? Pilnie oczekuję pomocy!!!
- zuznik
- Czytacz
raczej bez spawania sie nie obejdzie zeby to nie mialo dziur. a co do kupna wydechu to raczej w kazdym sklepie z czesciami samochodowymi znajdziesz takie cos
moj-golf/rolling-stones-by-signum-t19653.html <= gwint, smoked front, świeże fotki ost strona
-

pood181 - Badacz tematu
jeśli chcesz kata zastąpić rurką to spawać musisz chyba że kupisz strumiennice ona wygląda jak kat i pasuje w miejsce kata
ale z drugiej strony nowe są przygotowane pod spawanie więc też nie za bardzo..
A jak nie to wybebeszyć kata i będzie wolny przelot
ale z drugiej strony nowe są przygotowane pod spawanie więc też nie za bardzo..
A jak nie to wybebeszyć kata i będzie wolny przelot

-

marcinkoz2910 - Members
marcinkoz2910 napisał(a):A jak nie to wybebeszyć kata i będzie wolny przelot
tylko wtedy bedziesz mial okropny metaliczny dzwiek spod auta. najlepiej wybebeszyc kata i zrobic z niego obudowe dla rurki przelotowej
))moj-golf/rolling-stones-by-signum-t19653.html <= gwint, smoked front, świeże fotki ost strona
-

pood181 - Badacz tematu
• Strona 1 z 1