siemka
jak w temacie
czym sie roznia??
chce pierdzacego buczacego wywalic i zalozyc nowke dwururke i koncowki dac w polerke i jestem ciekaw czy czyms sie roznia owe da tlumiki
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
końcowy tłumik TDI ma 2ie rurki skierowane w dół. ogolnie możesz załozyć nawet od TDI...zawsze to taniej niż do VR6.
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Mi się podoba tłumik od VR-a. I po zimie i tak będę musiał zmienić całą beczkę końcową. Prawdopodobnie będzie od VR-ki
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
siemka
bo wlasnie musze wymienic koncowy bo poprzedni wlasciciel wypatroszyl seryjny, skrocil beczke i dospawal dwie masywne koncowki przez co drugi wieszak (liczac od zderzaka) wypadl na rurze i wlasnie w tym miejscu ktos juz go spawal i tak pospawal ze teraz niema mozliwosci poprawnego przyspawania go ponowie. juz 3 razy go naprawialem i zawsze urywal sie w tym samym miejscu.
jesli ktos bedzie chcial to niedlugo bede mial koncowy na sprzedaz
teraz mam mozliwosc kupic uzywany koncowy z 2,0 GTI dwururke lekko skierowana w dol, koncowki wypolerowac i zalozyc.
i tutaj rodzi sie moje pytanie
bo od silnika do koncowego nie mam nic - tylko strumienice, kat wywalony, srodkowego tez nie ma
czy jak zaloze seryjny tlumik od gti cos sie moze stac z autem?? np zrobi sie slabsze czy inny myk??
bo wlasnie musze wymienic koncowy bo poprzedni wlasciciel wypatroszyl seryjny, skrocil beczke i dospawal dwie masywne koncowki przez co drugi wieszak (liczac od zderzaka) wypadl na rurze i wlasnie w tym miejscu ktos juz go spawal i tak pospawal ze teraz niema mozliwosci poprawnego przyspawania go ponowie. juz 3 razy go naprawialem i zawsze urywal sie w tym samym miejscu.
jesli ktos bedzie chcial to niedlugo bede mial koncowy na sprzedaz
teraz mam mozliwosc kupic uzywany koncowy z 2,0 GTI dwururke lekko skierowana w dol, koncowki wypolerowac i zalozyc.
i tutaj rodzi sie moje pytanie
bo od silnika do koncowego nie mam nic - tylko strumienice, kat wywalony, srodkowego tez nie ma
czy jak zaloze seryjny tlumik od gti cos sie moze stac z autem?? np zrobi sie slabsze czy inny myk??
-

strzeliniasty - Members
strzeliniasty nic się nie stanie. Koncówka wydechu nie powoduje ujemnych wartości dla silnika. W sumie nie ma żadnej ingerencji w jego pracę, sprawność itd. Jedyna ingerencja to jedynie akustyka tłumika. Nic się nie stanie, jestem tego pewien w 10000000000000000000%. Przeleciałem już parę tłumików w róznych autach i jestem tego pewien
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
strzeliniasty napisał(a):jesli ktos bedzie chcial to niedlugo bede mial koncowy na sprzedaz
dawaj fotki i cenę ...
-

saladrus - Members
saladrus, jak wymienie to wstawie ale puki co tutaj mozesz sobie posluchac http://strzeliniasty.wrzuta.pl/film/2ot ... y/mov00106
-

strzeliniasty - Members
• Strona 1 z 1