Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Strumienica do 1,6
Rozsypał mi sie katalizator, więc go wyrzuciłem i połączyłem wydech tymczasowo zwykłą rurką. Co dalej zrobić?? Wstawić katalizator,czy strumienicę?? Co sądzicie o tym wynalazku ?strumienica
-

virus_wrona - Badacz tematu
Raczej zastąpić czymś katalizator, żeby na przeglądzie nie było problemów, a jeśli mam przy okazji zwiększyć trochę moment i moc to czemu nie. Kumpel miał to w MK2 1,8 i twierdzi, że to osiągów nie poprawia, ale przynajmniej nie buczy.
-

virus_wrona - Badacz tematu
jesli chodzi o osiagi to sama strumienica Ci nic nie da przynajmniej ta za 50zl bez calego ukaldu przelotowego to nie ma tego efektu... a jesli chodzi o zastapienie katalizatora to jest to duzo tansze przedsiewziecie no i mozna kupic strumienice wygladem przypominajaca kata ale schody zaczynaja sie kiedy robia Ci pomiar spalin
nie wiem jak to wyglada na przegladach ze strumienica w kazdym badz razie moi znajomi jakos sobie radza ja ostanio bylem na rpzegladzie i mnie zjbe... koles o glupia zarowke od postoju darl morde jak jakis {cenzura} ale co zrobic hehe zapytam znajomego jak to wykombionwal na rpzegladzie i Ci napisze
[ Dodano: 2008-01-14, 23:12 ]
musisz miec jakiegos znajomego najlepiej na takiej stacji wtedy Cie przepuszcza inaczej moga CI nie podbic po pomiarze spalin niestety takze decyzja nalezy do Ciebie
[ Dodano: 2008-01-14, 23:12 ]
musisz miec jakiegos znajomego najlepiej na takiej stacji wtedy Cie przepuszcza inaczej moga CI nie podbic po pomiarze spalin niestety takze decyzja nalezy do Ciebie
-

Imper - Members
• Strona 1 z 1