Dodam iż przy zimnym silniku nie ma tego - jak się trochę nagrzeje (niedużo) to zaczyna się cała parada pierdów.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Przerywany bas
Od jakiegoś czasu mój wydech chodzi jakby przerywał, tzn. najogólniej jakby wydech pierdział bo nie słychać jednego ciągłego basu tylko przerywa - i tu mam pytanie co może być tego przyczyną. Mam katalizator zamiennik, tłumik i tłumik końcowy firmy ATU z podwójną końcówką.
Dodam iż przy zimnym silniku nie ma tego - jak się trochę nagrzeje (niedużo) to zaczyna się cała parada pierdów.
-

Stealth - Members
Należy zajrzeć pod auto i sprawdzić czy nie ma gdzieś dziurki lub czy jakaś obejma się nie poluzowała,
albo jeszcze czy złącze elastyczne tłumnika nie jest uszkodzone. Sprawdzenie nic nie kosztuje a zawsze można coś wykluczyć lub potwierdzić.
albo jeszcze czy złącze elastyczne tłumnika nie jest uszkodzone. Sprawdzenie nic nie kosztuje a zawsze można coś wykluczyć lub potwierdzić.
-

marcinkoz2910 - Members
• Strona 1 z 1