Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
przelot w benzynie
Witam co powiecie na tematu przelotu w benzynie na 2,5 cala ? aktualnie mam cały wydech sportowy ściągany z Niemiec (104db) chodzi bardzo ładnie ale chciał bym coś innego ale zostawić końcowy a reszte wymienić co wy na to ?:)
-

Chudy155a - Badacz tematu
Co chcesz tym przelotem uzyskać w tak śmiesznym silniku? Bo poza śmiesznym dźwiękiem to żadnego przyrostu (jak wręcz nie zmaleje) mocy nie będzie. Pełen przelot to możesz w turbo robić, w silnikach N/A nic dobrego to nie da
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Opik napisał(a):Co chcesz tym przelotem uzyskać w tak śmiesznym silniku? Bo poza śmiesznym dźwiękiem to żadnego przyrostu (jak wręcz nie zmaleje) mocy nie będzie. Pełen przelot to możesz w turbo robić, w silnikach N/A nic dobrego to nie da
Aktualne dane musze zmienic , nowy silnik jest 1.8T 180 km
i szukam do niego nowego wydechu-

Chudy155a - Badacz tematu
No to robi "drobną" różnicę
Chcesz to wsadzaj, mocy mu nie odbierze a "będzie" oddychał swobodniej... Chociaż jak na moje to lepiej byś wyszedł na ogarnięciu kolektora wydechowego (chyba że masz na myśli całość, od silnika aż po zderzak)
Chcesz to wsadzaj, mocy mu nie odbierze a "będzie" oddychał swobodniej... Chociaż jak na moje to lepiej byś wyszedł na ogarnięciu kolektora wydechowego (chyba że masz na myśli całość, od silnika aż po zderzak)
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

Pozor - Members
• Strona 1 z 1