Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: dzwięk jak z VR 6
Imper napisał(a):e-piotrek napisał(a):(zmiana samochodu na VR 6 lub zmiana silnika na razie nie wchodzi w gręZ góry dziękuje za odpowiedzi
no sory ale jak gość wymyśla takie cuda że chyba taniej będzie już swapa zrobić
- killah
kolego ja już trochę kombinowałem z wydechem ale powiem Ci że tego pięknego bulgotania 6 cylindrów nic nie jest w stanie imitować bez porównania z żadnym 4 cylindrowym silnikiem nawet jak masz odpowiednio zmodyfikowany układ wydechowy
Mój GTI 2.0 16V ABF
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
-

czepi - Members
Skipper napisał(a):Możesz zainwestować w wirtualny SWAP. Jest takie urządzonko wymyślone przez In.Pro które podłączasz pod sprzęt audio ( najlepiej jakiś lepszejszy) i pod czujnik obrotów silnika. A potem w zależności od humoru możesz się cieszyć dźwiękiem V8, sześciocylindrowego boksera, auta rajdowego lub bolidem F1.
dobre to jest xD Ja bym ciąl w tym kierunku

- liwinglawida
[shadow=red] Sprzedam 2 x Kawa ZX-6R, 2001r oraz 2004r (636 na wtrysku) [/shadow] Sprzęty w nienagannej kondycji... Więcej info na PW.
-

Repsol - Badacz tematu
ja bym radzil dobry dolote ze stozkiem oczywiscie odpowiednio zamontowanym strumiennica i na koniec cos basowego i bedzie a'la VR bo identycznego dzwieku z 4 garow nie wyciagniesz NIESTETY!! 

...nie jezdzij szybciej, niz lata Twoj Anioł Stróż...
-

Jaszczurek - Berbeć
To jest niemożliwe. Choćbyś na ch**** stawał to i tak nie da rady. 4 cylindry to nie 6. vr6 nawet na standardowym wydechu brzmi jak muzyka. W filmiku który zapodałeś na początku to ta VR-ka ma bankowo zmodyfikowany układ i środkowego też się koleś pozbył. U mnie ziomek miał VR-kę, ale sprzedał bo żeby na standardowym wydechu słyszeć ten piękny głos musiał butować i spalanie w mieście mu wynosiło 18 l
Tak czy owak swap albo wybij to sobie z głowy
Tak czy owak swap albo wybij to sobie z głowyWeźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
nie ma przepisu na to zeby z w 4 cylindrowce zrobic dziwek z VR6 ale ja znam patent na dziek z fiata 126p
odepnijcie 2 gary (kable badz wtryski w zaleznosci jaki kto ma silnik) efekt akustyczny idealnie jak w bolcu
sprawdzone
odepnijcie 2 gary (kable badz wtryski w zaleznosci jaki kto ma silnik) efekt akustyczny idealnie jak w bolcu
sprawdzone-

Imper - Members