Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Dziura za kat i przed tlumikiem środkowym na obejmie
Jak w temacie co z tym zrobić wymieniać cały środkowy tłumik czy pospawać, a może tam jest jakiś element łączący do wymiany? Akurat dziura jest gdzieś na obejmie.Jutro jade na kanał to dokładniej obadam. Oto filmik http://youtu.be/fGb24LfGHC0
- pablos
- Czytacz
wstawić kawałek nowej rurki
to tak na szybko
zrób dokłądniejsze zdjęcie to Ci powiem co i jak ?:)
to tak na szybko
zrób dokłądniejsze zdjęcie to Ci powiem co i jak ?:)
Mój Concept
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html
<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
-

jasiu0997 - Members
dokładnie, wytnij stare i wstaw kawał rurki,
ja miałem u siebie to samo, kupiłem 1,3m rurki na wydechy za 40 zł, od razu wyciąłem kata i wspawałem ten nowy kawałek i mam cisze i spokój,a za kata wziąłem jeszcze troche grosza
ja miałem u siebie to samo, kupiłem 1,3m rurki na wydechy za 40 zł, od razu wyciąłem kata i wspawałem ten nowy kawałek i mam cisze i spokój,a za kata wziąłem jeszcze troche grosza

-

mkkay - Members
wstaw kawałek rurki
a jezeli chcesz robić profi
to nowy srodkowy i wtedy kawałek nowej do kata i tak musisz, ale to wszystko zalezy od stanu srodkowego 
a jezeli chcesz robić profi
to nowy srodkowy i wtedy kawałek nowej do kata i tak musisz, ale to wszystko zalezy od stanu srodkowego 
Mój Concept
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
-

jasiu0997 - Members
jezeli kat nie jest zapchani to jego wycięcie nic nie da 

Mój Concept
-

jasiu0997 - Members
usterka naprawiona i okazało się, że jest to fajna strumiennica wstawiona albo wydłubanego kata ale nie do poznania, że to nie kat i już wiem dlaczego autko w tamtym miejscu troszkę głośniej chodzi przy mocniejszym gazowaniu dzięki za porady
- pablos
- Czytacz
• Strona 1 z 1