Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Blaszka
Koledzy zmagal sie kiedys ktos z takim tematem jak drzaca plaszka na kolektorze wydechowym niby mowili mi zeby odkrecic caly i wyjac ta blaszke bo inaczej sie nie da cwiczyl ktos to kiedys. Blaszka gdzie koletor sie rozchodzi i 2 srobkami na srodku przykrecona, dzieki
To moj golfik!!
- Aras1984
- Berbeć
odkręć śruby daj większe podkładki najlepiej pod blaszkę i na blaszkę. Jeżeli to nie pomoże poprostu ją odkręć w niczym to nie będzie przeszkadzało. Bo najwidoczniej przy którejś śrubie ma luz i drży.
Jak by śruby niechciały iść na ciepłym wydechu psiuknij kilka razy WD-40 lub innym badziewiem i zostaw na dzień lub dwa pomoże
) Bo odrazu to nie działa.
Jak by śruby niechciały iść na ciepłym wydechu psiuknij kilka razy WD-40 lub innym badziewiem i zostaw na dzień lub dwa pomoże
) Bo odrazu to nie działa.- adams33
- Czytacz
Oj zmagali się zmagali...
U mnie na MajóVWce zasraniec o jakiś badyl zahaczył i postanowił sobie polatać. Tylko już wcześniej była złachana bo nie było miejsc za które mógłbym ją złapać. Ileż ja się z tym osrałem...
Skończyło się na dorobieniu z blachy czegoś na kształt kątowników, przymocowaniu wkrętami do tej blachy od boku, ucięcie tego co wystawało i dało radę
U mnie na MajóVWce zasraniec o jakiś badyl zahaczył i postanowił sobie polatać. Tylko już wcześniej była złachana bo nie było miejsc za które mógłbym ją złapać. Ileż ja się z tym osrałem...
Skończyło się na dorobieniu z blachy czegoś na kształt kątowników, przymocowaniu wkrętami do tej blachy od boku, ucięcie tego co wystawało i dało radę
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
mnie kiedys sie urwała ta blaszka na jednym koncu od strony kolektora, wystarczyło śrube na wiekszy gwint i wszystko hula jak powinno, nie oszukujmu sie, golfa 3 juz nie produkuja od 14 lat
mysle ze nawet przy produkcji nikt przwidywał ze bedzie ich tyle po takim czasie jeszcze jezdzic.
mysle ze nawet przy produkcji nikt przwidywał ze bedzie ich tyle po takim czasie jeszcze jezdzic.- michal284
- Czytacz
• Strona 1 z 1