Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Wspomaganie
hey! Mam mały problem ze wspomaganiem. Działa ono w 100%, tylko troche je słychać. Da się cos z tym zrobic?? Pozdrawiam!!
- Mickam
- Berbeć
Witam! Spokojnie nie masz się o co matrwić co do zapowietrzenia... Wystarczy, że kilka razy pokręcisz kierownicą do końca w lewo i w prawo... Nie sądze jednak, żeby to coś pomofło... Takie już są te nasze wspomagania w golfach... Sam już przerabiałem wszystko co możliwe w związku ze wspomaganiem i powiem tak: Jeśli działa to trzeba zostawić to w spokoju... Pozdrawaim 

- damian-ppp
- Berbeć
u mnie wspomaganie dziala jak najbardziej caly czas i tu widze problem a mianowicie przy wiekszych predkosciach caly czas kierownica chodzi lekko a przy przyspieszaniu czasem na koleinach mozna stracic panowanie nad autem.
Czy da się cos zrobic aby to działało jakos inaczej ? Kumpel ma passata z 92 r. i wspomaganie ma tak ze działa powiedzmy jak skreci się kierownice o wiecej niż 30 stopni, jak mniej to kierownica chodzi ciężej co wydaje mi się znacznie bezpieczniejsze w tej sytuacji
Czy da się cos zrobic aby to działało jakos inaczej ? Kumpel ma passata z 92 r. i wspomaganie ma tak ze działa powiedzmy jak skreci się kierownice o wiecej niż 30 stopni, jak mniej to kierownica chodzi ciężej co wydaje mi się znacznie bezpieczniejsze w tej sytuacji
-

marrcee - Badacz tematu
• Strona 1 z 1