Witam!
Panowie mam następujący problem. Wymienilem 3dni temu płyn wspomagania co zredukowało nieco piszczenie. Niestety od tygodnia lub trochę dłużej pojawił się kolejny problem. Kiedy skręcam w lewo wszystko jest ok ale gdy skręcam w prawo czasem czuję tak jakby kierownicą trochę szarpało i nieraz coś brzydko stuka. Dziwne jest to, że dzieje się to tylko czasem, a nie za każdym razem. O co chodzi?? czy to juz poszłą pompa?? Czy sprawdzić coś innego?? Dodam, że przegub na 100% jest ok.
Pozdrawiam
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Witam!
Poduszkę amorka?? Chodzi o to łożysko, które jest nad amorkiem?? Dziwi mnie trochę to, że jak kręcę w lewo to wszystko jest super, a w prawo czasem szarpie i coś gruchocze (wydaje mi się, że przy lewym kole)... Czy to na pewno pompa??
Poduszkę amorka?? Chodzi o to łożysko, które jest nad amorkiem?? Dziwi mnie trochę to, że jak kręcę w lewo to wszystko jest super, a w prawo czasem szarpie i coś gruchocze (wydaje mi się, że przy lewym kole)... Czy to na pewno pompa??
- Szymon
- Czytacz
Prawdopodobnie pompa Ci już siada, ale najpierw spróbuj naciągnąć pasek...szarpnięcia winny ustać, ale gruchotania tym nie wyeliminujesz. Czasem trzeba żyć nadzieją....więc bądż dobrej myśli. Miałem podobnie jak u Ciebie, naciągnąłem pasek i wspomaganie jak nowe, tylko to gruchotanie i piszeczenie pozostało.....
- wazki21
- Czytacz
• Strona 1 z 1