Kierownica ciezko mi sie kreci. Jest lzej niz na wylaczonym ale i tak jest ciezko. Nie ma znaczenia czy krece w lewo czy w prawo. Płyn zmieniony, pasek tez. Nic nie piszczy ani nie chrobocze
Jakies pomysly?? pompa sie juz skonczyla czy cos innego moglo nawalic??
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
wspomaganie poraz kolejny
din
)))
)))- din
- Badacz tematu
opolanin napisał(a):din, odpowietrzasz jeżdżąć w prawo do oporu , lewo, prawo aż się odpowietrzy i robisz to szybko i ważne by do oporu
ale najpierw trzeba odkrecic korek od wspomagania raczej i dopiero potem krecic kierownica w prawo i w lewo
no i autko musi byc zapalone-

K@mil - POMOCNIK

pompa wspomagania
jak go kupilem to juz tak mial.
plyn wymienilem i pasek profilaktycznie i mam zrobione na tym juz jakies 30tyś km.
Zastanawiam sie nad wymiana pompy ale wole sie upewnic ze to ona jest winna.
plyn wymienilem i pasek profilaktycznie i mam zrobione na tym juz jakies 30tyś km.
Zastanawiam sie nad wymiana pompy ale wole sie upewnic ze to ona jest winna.
din
)))
)))- din
- Badacz tematu
pewność co do pompy tobyś zyskał mierząc u jakiegoś mechanika ciśnienie jakie daje, tak to można tylko z pewnym prawdopodobieństwem napisać że faktycznie to pompa.
Układ się już dawno sam odpowietrzył, tyle że jeśli nie zrobiłeś tego od razu fachowo pozalaniu płynu jak koledzy piszą, to pompa jakiś czas pracowała na sucho co jej nie pomogło.
Układ się już dawno sam odpowietrzył, tyle że jeśli nie zrobiłeś tego od razu fachowo pozalaniu płynu jak koledzy piszą, to pompa jakiś czas pracowała na sucho co jej nie pomogło.
- pablomed
- Members
• Strona 1 z 1