, odkrecilem korek od zbiorniczka do wspomaganie kier. a tam piana sie zrobila z oleju, olej nazywa sie dokladnie tak - olej do automatycznych przekladni oraz ukladu wspomagania kierownicy. Co moze byc nie tak? Juz mnie zaczyna powoli wk... ten GolfModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
wspomaganie kierownicy
Witam, 2 dni temu dolalem troche oleju do wspomagania kierownicy, ale tak dolalem ze jakies pol cm jest za MAX, i teraz jak tylko krece kierownica to jest taki dziwny dzwiek, i wspomaganie wogole prawie nie dziala
, odkrecilem korek od zbiorniczka do wspomaganie kier. a tam piana sie zrobila z oleju, olej nazywa sie dokladnie tak - olej do automatycznych przekladni oraz ukladu wspomagania kierownicy. Co moze byc nie tak? Juz mnie zaczyna powoli wk... ten Golf
, odkrecilem korek od zbiorniczka do wspomaganie kier. a tam piana sie zrobila z oleju, olej nazywa sie dokladnie tak - olej do automatycznych przekladni oraz ukladu wspomagania kierownicy. Co moze byc nie tak? Juz mnie zaczyna powoli wk... ten Golf- sbn1985
- Berbeć
Jak wymieniasz caly olej to ok. Ale ma byc ZIELONY
I nic sie nie bedzie zlego dzialo
wszystko bedzie git
I nic sie nie bedzie zlego dzialo
wszystko bedzie git- Poldek
- Fanatyk
• Strona 1 z 1