witam
mam pytanie czy do golfa 1,4 92r. mazna zamontowac wspomaganie?
prosze o jaka podpowiedz
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Re: wspomaganie golf 3 1,4 92r.
wychodziły własnie wersie 1,4 ze wspomaganiem
chce zamontowac wspomaganie poniewaz niechce sie zbywac samochodu a auto bez wspomagania to jest troche uporczywe
chce zamontowac wspomaganie poniewaz niechce sie zbywac samochodu a auto bez wspomagania to jest troche uporczywe
jas24
- jas24
- Berbeć
to żaden problem.
jedź na szrot i poszukaj kompletnego wspomagania do twojego golfa czyli: przekładnia, przewody pompa z mocowaniem, zbiorniczek
Miłej zabawy, jeżeli auto jest w naprawde dobrym stanie to można się tego podejmować
jedź na szrot i poszukaj kompletnego wspomagania do twojego golfa czyli: przekładnia, przewody pompa z mocowaniem, zbiorniczek
Miłej zabawy, jeżeli auto jest w naprawde dobrym stanie to można się tego podejmować
Systemy lokalizacji i monitoringu pojazdów GPS tel.511 623 467
- młody88
- Badacz tematu
spalanie ci wzrośni--1,4 to nie jest zbyt duży silnik i jak go obciążysz pompą od wspomagania gwarantuje 1-1,5 litra na stówkę
-

arek ryba - Members
matmixmix napisał(a):tez bym zalozyl wspomaganie ale to chyba duzy koszt bedzie. mam golfa z elektryka a niema w nim wspomagania. orjetuje sie ktos jaki koszt bedzie czesci??
nowa pompa kosztuje max 240zl
weze 70 zl
zbiorniczek 50 zl
lapa pompy wspomagania 49 zl
no i pasek klinowy nowy
(http://moto.allegro.pl/search.php?strin ... &country=1)
chyba wszystko tak mi sie wydaje cena to okolo 500 zl
- PROSTO
• Strona 1 z 1