Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Uklad kierowniczy, zbieznosc czy cos innego?
Kupilem golfa ze sportowym zawieszeniem i mam tak ze jak puszcze kierownice auto natychmiast odbija w lewo, nawet w miejscu jak krece kierownica w lewo to tak jak by auto bylo na klockach bez kol kierownica kreci sie strasznie leciutko a w prawo normalnie. Co za to moze odpowiadac?
- Patricos87
- Berbeć
Podpinam się pod temat. Przed zmianą zawieszenia na oryginał ale i teraz mam też to samo. Nie mocno ale jednak odbija w lewo.
Najmniej groźny pies jest ten co najwięcej szczeka...
zmiana zawieszenia na ORI str3<=>kolizyjka str4<=>ORI FRONT str5<=
Moja mała Biała Bestia
zmiana zawieszenia na ORI str3<=>kolizyjka str4<=>ORI FRONT str5<=
Moja mała Biała Bestia
-

T@jny1990 - Czytacz
Kumpel miał tak samo w swoim golfie '97 1,9TD Kierownica w prawo ciężej się kręci. Mechanik ciągle twierdził że trzeba coś wymienić. Wymienione wszystkie tuleje, sworznie, łączniki na wahaczach, końcówki drążków. Zbieżność kilkakrotnie ustawiana. Na końcu chciał wymieniać przeguby. Pojechaliśmy do innego mechaniora. Stwierdził, że na 99% do wymiany kolumna, bo nie opłaca się regenerować starej. Miał już kilka golfów z podobnym objawem.
- rafal_z_ph
- Czytacz
Re: Uklad kierowniczy, zbieznosc czy cos innego?
Patricos87 napisał(a):Kupilem golfa ze sportowym zawieszeniem i mam tak ze jak puszcze kierownice auto natychmiast odbija w lewo, nawet w miejscu jak krece kierownica w lewo to tak jak by auto bylo na klockach bez kol kierownica kreci sie strasznie leciutko a w prawo normalnie. Co za to moze odpowiadac?
Jedz kolego na zbierzność. Jest dobry punkt na Górce.
Zgarniacz śniegu naprawiony
Zapłaciło państwo POLSKIE
Zapłaciło państwo POLSKIE-

kedar - Czytacz
Kąty idzie samemu ustawic
ja tak u siebie zrobiłem to kolega zdziwił sie żę tak dokłądnie ustawiłem
ja tak u siebie zrobiłem to kolega zdziwił sie żę tak dokłądnie ustawiłem

Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
• Strona 1 z 1