Moderator: Moderator

no wlasnie po przełożeniu jest to samo .Najwidoczniej mam komplet krzywych felggolon113 napisał(a):Spróbuj przełożyć koła tylne na przód jak masz pewność że tylne są ok.

ale spoko że to też wypróbowałeś
Dziwne że akurat byś miał komplety krzywych felg
ale nie mówię że to nie możliwe 
no tez sie dziwie ale ,tak faktycznie jest mam lekko zdeformowane ranty...golon113 napisał(a):Dziwne że akurat byś miał komplety krzywych felg ale nie mówię że to nie możliwe
swatu napisał(a):no tez sie dziwie ale ,tak faktycznie jest mam lekko zdeformowane ranty...golon113 napisał(a):Dziwne że akurat byś miał komplety krzywych felg ale nie mówię że to nie możliwe
ja też przekładałem przód na tył i jeszcze gorzej było
bo mi samo kierownicą kręciło 
raczej nie opony maja dopiero 3 miesiace ,ale moze byc tez od tego ze wczesniejszy wlasciciel alu zakrecal srubami od stalowek i zrypał lebki.Zamiast stozkowymi to wkrecal z łbem.PabloSBT napisał(a):swatu jeśli ci się tak dzieje to może masz opony przychamowane i telepie
chmm..i najgorsze że mam chyba sruby do stalówek

swatu napisał(a):raczej nie opony maja dopiero 3 miesiace ,ale moze byc tez od tego ze wczesniejszy wlasciciel alu zakrecal srubami od stalowek i zrypał lebki.Zamiast stozkowymi to wkrecal z łbem.PabloSBT napisał(a):swatu jeśli ci się tak dzieje to może masz opony przychamowane i telepie
jeśli to są oryginalne felgi vw to je się przykręca śrubami od stalówek 
tez juz myslalem zeby tak zrobic ale w felgach sa juz tak dziury wyrobione od tych stozkowych ,że nie wiem czy to cos pomoze .PabloSBT napisał(a):to trzeba będzie prawdopodobnie śruby kupić z łbem kulowym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości