Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Tasma do poduszki w kierownicy
Niech mi ktos powie jak zalozyc te cholerna tasme do poduszki w kierownicy bo zwariuje!
- kaktus_krk
- Berbeć
Wszystko o moim golfie --->
Mój samochód ma 160 lat i zaraz mu się urwie zawieszenie ale driftuje nim jak
Mój samochód ma 160 lat i zaraz mu się urwie zawieszenie ale driftuje nim jak

-

Czesio207 - Gaduła
ok dzieki, niestety pozbylem sie jej poniewaz cala sie pogiela..
narazie jezdze bez ale jak bede mial wiecej czasu to pewnie kupie nowa.. swoja droga to zawsze mam wrazenie ze ta poduszka i tak nie zadziala.. dostalem kiedys strzala w lewa lampe, poszlo nadkole lampa gril i zderzak a poduszka nie zadzialala..
narazie jezdze bez ale jak bede mial wiecej czasu to pewnie kupie nowa.. swoja droga to zawsze mam wrazenie ze ta poduszka i tak nie zadziala.. dostalem kiedys strzala w lewa lampe, poszlo nadkole lampa gril i zderzak a poduszka nie zadzialala..- kaktus_krk
- Berbeć
jak wywala poduche to cześto jest mocne uderzenie na konstrukcje pojazdu: np. podłużnice lub coś w tym rodzaju, może miałeś małą przygode ( za mała żeby poducha dała ci po zębach) lub już auto miało w swojej historii dzwona i nie odpali podusze bo nikt sensora nie wymienił tylko zamknął obwód poduszek podczepiając sie pod ładowanie lub smarowania i dlatego kontrolka od AIRBAGów sie nie pali. jeśłi chcesz taśme używaną to daj na pw. mam jedną sztukę.
- KAMNILEK
- Czytacz
jak ci szura to zle jest zalozona trzeba ja bardziej docisnac tez sie z tym meczylem ladne pol dnia , pozniej trzeba podpiac pod vaga pokasowac bledy i odpalic poduche na komputerze inaczej nie bedzie dzialac
-

bioly21 - Gaduła
przed demontażem odepne aku i nie powinno być błędów, co znaczy mocniej ścisnąć? przecież wszystko skręca się na śruby i to mocno.
- rastamaniek
- Czytacz
• Strona 1 z 1