Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Stuki przy wjezdzie w dziury
Wiatm! bylem wlasnie u mechanika i stwierdzil ze powodem stukania przy wjezdzie w dziuru jest maglownica!Mone pytanie jest nastepujace...czy mieleisci taki problem?I czy konieczna jest wymiana calej maglownicy??
-

munky81 - Czytacz
??? trochę dziwne
! maglownica????
zacznij od sprawdzenia rzeczy najprostrzych np, końcówki drążków kierowniczych ,,,ewentualnie sforzni kulowych na wachaczach!!!
-

arek ryba - Members
sprawdz sobie lozyska w kole i mc personie, tuleje oraz poduszke na wahaczu. u mnie w golfie poszuszka poszla i dlatego pukalo. gdyby okazalo sie,ze to poducha to wymien ja dosc szybko.
****Volkswagen****Team****Łódź****
-

dr.pajchiwo - Czytacz
dzieki za informacje!przejade sie jeszcze do innego mechaniora,bo ten twierdzi uparcie ze do wymiany jest maglownica
moze ma racje?!jesli tak to czeka mnie nie maly wydatek;)
moze ma racje?!jesli tak to czeka mnie nie maly wydatek;)-

munky81 - Czytacz
koncowki sa w porzadku itd...niestety to maglownica
autko stoi juz w warsztacie no i dzisiaj bede mial juz nowa przekladnie w samochodzie!pocieszajace jest to,ze bedzie nowa
dzieki za podpowiedzi!!!!
autko stoi juz w warsztacie no i dzisiaj bede mial juz nowa przekladnie w samochodzie!pocieszajace jest to,ze bedzie nowa
dzieki za podpowiedzi!!!!-

munky81 - Czytacz
to ejst maglownica ja mam ten sam problem... z tym ze ta usterka nie ejst jakas super powazana mozna z tym smialo smigac bo to tylko sa luzy na tych trybach... koszt maglownicy z demontazu waha sie od 150 do 300zl wiec troche kasy jest chyba ze przeszkadzaja ci te stuki
-

Imper - Members
wlasnie wymienilem maglownice i jest juz ok:)tylkoze po odebraniu od mechanika pojawil sie inny problem....a mianowicie dziwny dzwiek jakby stukajacych o siebie szklanek...?:/wydobywajacys sie z pod maski!
-

munky81 - Czytacz
• Strona 1 z 1