Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Stukanie w kierownicy
Slysze stukanie jak lekko porusze kierownica w lewo badz prawo, co to moze byc? Czy mozliwe, ze jakas sruba sie poluzowala? Nie utrudnia to w zaden sposob jazdy, ale niepokoi mnie takie stukanie. Nie mam wspomagania 

- sinus
- Berbeć
drazki kierownicze zuzyte i do wymiany
lepiej wymienic szkoda auta.
lepiej wymienic szkoda auta.Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
http://allegro.pl/listing.php/search?st ... gory=18956
zalezy jakie masz fundusze na tej liscie masz aukcje z drazkami i po zmianie wypada pojechac ustawic zbierznosc kol by opon nie niszczylo.
warto sie upewnic czy to nie cos innego bo ja mam 22 lata wiec malo ale u mnie zawsze przy takim stukaniu przy ruszaniu kierownica w prawo i lewo to byly drazki zuzyte
mozesz na kanale sie upewnic bo bedzie widac czy sa zle czy jeszcze moga byc.
[ Dodano: 2011-09-17, 14:12 ]
tu masz dokladnie ta czesc co sie zuzywa czesto tym bardziej na naszych drogach
http://allegro.pl/lacznik-koncowka-lacz ... 24860.html
cena ok 40 zl za komplet wiec spoko
zalezy jakie masz fundusze na tej liscie masz aukcje z drazkami i po zmianie wypada pojechac ustawic zbierznosc kol by opon nie niszczylo.
warto sie upewnic czy to nie cos innego bo ja mam 22 lata wiec malo ale u mnie zawsze przy takim stukaniu przy ruszaniu kierownica w prawo i lewo to byly drazki zuzyte
mozesz na kanale sie upewnic bo bedzie widac czy sa zle czy jeszcze moga byc. [ Dodano: 2011-09-17, 14:12 ]
tu masz dokladnie ta czesc co sie zuzywa czesto tym bardziej na naszych drogach
http://allegro.pl/lacznik-koncowka-lacz ... 24860.html
cena ok 40 zl za komplet wiec spoko
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
no luzy sie robia w tych jabluszkach czy jak to nazwac z mojego linku
czyli w koncowce drazka bo ta czesc jest ruchoma i na nia ciagle dzialaja wstrzasy i polskie drogi,
czyli w koncowce drazka bo ta czesc jest ruchoma i na nia ciagle dzialaja wstrzasy i polskie drogi,Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
• Strona 1 z 1