Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Skręcanie przy dużej prędkości
Witam, mam dość dziwny problem. Gdy przy dużej prędkości jadę łukiem w lewo auto bardzo dziwnie się zachowuje, ciężko mi to opisać więc napisze to najprościej, podczas wjazdu na ten łuk w momencie kiedy przechylam kierownice do skrętu w lewo czuć, że autko skręca ale nagle ten skręt staję się mocniejszy i odbija do drugiej strony, takie uczucie jakby jedno koło chciało prowadzić inaczej niż drugie, nie dawno wymieniałem końcówkę drążka z prawej strony ale wydaję mi się że dokręciłem ją tak samo jak wcześniejszą, dodam też że coś stuka z prawej strony i nie mam pojęcia co to.
- Jacussi
- Berbeć
Z prawej strony może stukać kilka rzeczy końcówka drążka,łożysko,przegub,poduszka amortyzatora mogła paść itd,a co do jazdy po łuku to proponuje jechać na geometrie bo tu też gdybać można,a zdrowie i życie masz tylko jedno
Mój Panzerwagon moj-golf/butelkowy-mkiii-zybiego-t40942.html
-

zybi - Badacz tematu
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
zybi napisał(a):Z prawej strony może stukać kilka rzeczy końcówka drążka,łożysko,przegub,poduszka amortyzatora mogła paść itd,a co do jazdy po łuku to proponuje jechać na geometrie bo tu też gdybać można,a zdrowie i życie masz tylko jedno
Zgadzam sie z kolegą co napisał.

-

mariusz325 - Gaduła
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1900
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1