Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Porządne zakopanie się i konsekwencje, co to może być ?
Witam ehh miałem poważny problem i ciągle mam z golfem będąc na działce wjechałem jak się okazało w bardzo grząski teren można powiedzieć, że bagno wpakowałem się przednim kołem do oporu, że już bardziej nie można było. Musiał wyciągać mnie traktor i to z wielkimi trudnościami uczynił. Od tamtej pory mimo porządnego umycia auta pod ciśnieniem zauważyłem , że przy prędkości powyżej 60 km tak trzęsie kierownicą , że aż nie da się jechać oraz mimo umycia dokładnego pod ciśnieniem słychać szelest z pod koła takie jakby ocieranie. Ehh pojadę oczywiście do mechanika jak najszybciej będzie mógł nie przyjąć, ale pytam was teraz moi drodzy, co może być tego przyczyną ? Czy ktoś miał podobną przygodę ?
- Grzus
- Berbeć
może być uszkodzona osłona przegubu i naleciało tam brudu, błota
mogłeś może w coś uderzyć i przestawiła się zbieżność
No trzeba by to było pooglądać
mogłeś może w coś uderzyć i przestawiła się zbieżność
No trzeba by to było pooglądać

-

marcinkoz2910 - Members
Re: Porządne zakopanie się i konsekwencje, co to może być ?
Grzus napisał(a):Od tamtej pory mimo porządnego umycia auta pod ciśnieniem zauważyłem , że przy prędkości powyżej 60 km tak trzęsie kierownicą , że aż nie da się jechać oraz mimo umycia dokładnego pod ciśnieniem słychać szelest z pod koła takie jakby ocieranie. E
Ja miałem podobnie zima zakopałem się w błocie po sama podłogę i tez mi trzęsło kierownica, i było to błoto wyschnięte na wewnętrznej stronie felgi! Również myłem pod ciśnieniem karcherem ale nie wymyjesz tego dobrze,jak suche jest błoto jak beton. Radze zdejmij kolo, i dobrze wyczyść felgi i powinno byc OK! pozdrawiam.!
Cabrio 1.9 TDi limited AVANTGARDE edition COLOUR CONCEPT mit klimaanlage ... 

-

Siwy21GNO - Czytacz
obstawiam błoto na felgach od wewnątrz.Zdejmij koła i umyje pod ciśnieniem od wewnątrz 

Był Golf3- największy błąd mojego życia...
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera
![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
- KristoF
- Members
• Strona 1 z 1