Witam ,
Dziś żywot zakończyła pompa wspomagania a moim golfiku, olej wyciekł ze zbiorniczka i teraz rozglądam się za jakąs używaną ale mój mechanik mówił mi że tam są różne rodzaje tych pomp i teraz w związku z tym mam pytanie czy wystarczy jak na szrocie powiem że interesuje mnie pompa do golf 1.4 czy lepiej jest wziąść na wzór starą i pytać o taką samą ?
Pozdrawiam ,
maciej
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Czyzyk_nt napisał(a):czy wystarczy jak na szrocie powiem że interesuje mnie pompa do golf 1.4 czy lepiej jest wziąść na wzór starą i pytać o taką samą ?
hmm z tego co wiem to do 1.4 1.6 byly takie same pompy..
Ale zyjac w Polsce trzeba byc ostroznym, wez lepiej swoja stara pompe i wtedy sprawdzisz sobie na miejscu czy jest taka sama... kpujac ze szrotu pamietaj aby zapytac o jakas gwarancje rozruchowa...
tam nigdy nie masz pewnosci czy cos dziala jak sam nie zobaczysz.-

K@mil - POMOCNIK

-

arek ryba - Members
Teraz masz 2 rodzaje pomp dostępnych do Golfa3, musisz zwrócić uwagę na osadzenie, masz z niskim i wysokim.
Ja w swoim 1.4 miałem z niskim osadzeniem
P.S nie kupuj tych tanich nowych pomp za ok 200zł(np. firma ZE), delikatnie mówiąc szmelc nic nie warty
Ja w swoim 1.4 miałem z niskim osadzeniem
P.S nie kupuj tych tanich nowych pomp za ok 200zł(np. firma ZE), delikatnie mówiąc szmelc nic nie warty

-

Mermit87 - Badacz tematu
• Strona 1 z 1