Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
witam!
panowie a co moze byc jesli wspomaganie ciezko chodzi,prawie tak jak by go wogole nie bylo.Wymienilem juz plyn w ukladzie i nadal to samo lecz z poczatku bylo troche lepiej.Mechanik naciagnal mi pasek.Mam wymienic pasek
pozdro
panowie a co moze byc jesli wspomaganie ciezko chodzi,prawie tak jak by go wogole nie bylo.Wymienilem juz plyn w ukladzie i nadal to samo lecz z poczatku bylo troche lepiej.Mechanik naciagnal mi pasek.Mam wymienic pasek
pozdro
Sebargs
- sebargs
- Czytacz
No u mnie też tak za cieżko to wspomaganie chodzi w porównaniu do astry to zdecydowanie za ciężko...Właśnie chce ten płyn od wspomagania wymienic bo ponoć sama wymiena też ma już wpływ i czuć rożnice...
SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
no ja tez po wymianie czulem roznice ale nie za dlugo bo jeden dzien
A wczesniej wylalem stary olej i przeplukalem uklad nowym i dopiero pozniej nalalem swiezego ale tak jak juz mowilem lepiej dzialalo tylko jeden dzien
A wczesniej wylalem stary olej i przeplukalem uklad nowym i dopiero pozniej nalalem swiezego ale tak jak juz mowilem lepiej dzialalo tylko jeden dzien

Sebargs
- sebargs
- Czytacz
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
wiecie co moze byc jeszcze przyczyna ze ciezko sie kreci... ja mialem u siebie zle zbierznosc ustawiona i po jej ustawieniu za raz lzej chodzila kiera:D:D:D zobaczcie czy wam opon nie zdziera z rantow(mam na mysli koncowki opon na szerokosci)
-

Imper - Members