Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
piszczenie na skreconych kolach
witam dzis wykrylem druga wade moje golferka nie dawno kupionego. a wiec przy skreconych kolach na maksa jak i z jednej tak z dugiej strony cos strasznie piszczy czasem jakby hrabotalo. tak sie zastanawiam czy to nie problem z pompa wspomagania. prosze o jakies rady
-

Golfik1986 - Ekspert
moze byc i tak ze to cos z paskiem. a ogolnie moje pytanie brzmi dalej mozna jeszcze jakis czas z tym jezdzic bo chwilowo jestem splukany z kasy po kupnie. czy raczej to pilna sprawa
JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
Golfik1986 napisał(a):mozna jeszcze jakis czas z tym jezdzic
można - nie kręc fajerą do oporu - w pozycji max skręconej zacierasz pompę wspomagania ... jak pojawią sie fundusze na horyzoncie - zainwestuj w nowy płyn wspomagania
-

leopard - Members
wlasnie staram sie nie krecic na maksa zeby do tego nie dochodzilo. qrde to czeka mnie kolejny wydatek
[ Dodano: 2008-11-01, 09:54 ]
aha szukam jakies dobrego mechanika do golfera z bydgoszczy jak ktos ma dajcie namiar
[ Dodano: 2008-11-01, 09:54 ]
aha szukam jakies dobrego mechanika do golfera z bydgoszczy jak ktos ma dajcie namiar
-

Golfik1986 - Ekspert
mam ten sam problem, pojechalem do mechanika i mowie mu ze piszczy jak skrecam (jakby guma sie o gume obcierala) no to on sprawdza...nic nie slyszy;o nie ma to jak mechanik;]
kupilem sobie plyn zeby wymienic.jakie plyny lejecie?ja dostalem jakis czerwony dextor/dexter czy jakos tak...ale poprzedni plyn jest ani czerwony ani zielony...podobny do oleju silnikowego. i teraz mam pytanie, a raczej kilka:
1. jak koles spusci mi ten stary plyn (nie wiadomo jaki) i wleje ten czerwony - bedzie wszystko ok czy cos sie moze walnac?
1a. czy ten plyn moge sobie sam wymienic, jesli tak to ile z tym roboty jest? i jak to sie robi?
2. gdzie jest ten pasek i czy ciezko go wymienic?
3. gdzie jest pompa wspomagania i ta sruba do regulowania?
kupilem sobie plyn zeby wymienic.jakie plyny lejecie?ja dostalem jakis czerwony dextor/dexter czy jakos tak...ale poprzedni plyn jest ani czerwony ani zielony...podobny do oleju silnikowego. i teraz mam pytanie, a raczej kilka:
1. jak koles spusci mi ten stary plyn (nie wiadomo jaki) i wleje ten czerwony - bedzie wszystko ok czy cos sie moze walnac?
1a. czy ten plyn moge sobie sam wymienic, jesli tak to ile z tym roboty jest? i jak to sie robi?
2. gdzie jest ten pasek i czy ciezko go wymienic?
3. gdzie jest pompa wspomagania i ta sruba do regulowania?
- nickonn
- Czytacz
moj mechanik dzis tesh powiedzial ze z tym sie nic nie robi i ze nie mam skrecac poprostu na maksa kolami i badzi tu madry 

-

Golfik1986 - Ekspert