Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
maglownica
czy kolumna kierownicza og golfa III vr6 różni sie od tej od zwykłego golfa III?????pewnie mi padła bo pompa raczej nie niewydaje zadnych dzwieków,wiec pewnie kolumna
- szczepan69
- Berbeć
Są 2 rodzaje maglownic, są TRW i ZF jedna ma mały frez a druga ma duży ale która ma jaki frez to nie wiem. Moge jeszcze dodać że Maglownica TRW ma gładką rurę a maglownica ZF ma karbowaną.
[ Dodano: 2015-02-06, 19:43 ]
Dodam że ja w sowim golfie nie mam wspomagania więc zakupiłem cały zestaw czyli magiel, pompa, węże i zbiorniczek. Muszę powiedzieć że maglownica od vr6 (bo od tego silnika kupiłem) ma inne drążki.
[ Dodano: 2015-02-06, 19:43 ]
Dodam że ja w sowim golfie nie mam wspomagania więc zakupiłem cały zestaw czyli magiel, pompa, węże i zbiorniczek. Muszę powiedzieć że maglownica od vr6 (bo od tego silnika kupiłem) ma inne drążki.
-

golf 1.4 - Gaduła
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.4 ABD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Pompa nie, tylko musisz mieć odpowiednią łape która podejdzie do Ciebie. Ja aktualnie jestem na etapie zakładania wspomagania do mojej golfiny. Aaa no i musisz zwrócić uwagę na frez chyba w maglownicy albo na krzyżaku, ale tutaj Ci nie pomogę bo sam nie wiem o co chodzi dokładnie.
-

golf 1.4 - Gaduła
noo, najlepiej daj do regeneracji, przynajmniej będziesz miał gwarancje i pewność że pochodzi ta maglownica. Daj znać tutaj albo mi na pw jak zregenerujesz tą maglownice jakie wrażenia z kręcenia kierą, może coś lżej będzie chodzić 

-

golf 1.4 - Gaduła
ok tylko nie wiem kiedy bo pracuje za granicą i nie wiem kiedy ja zdemontuje ale napewno napisze jak dam do regeneracji pozdrawiam
- szczepan69
- Berbeć
• Strona 1 z 1