Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
JAK JADĘ PO DZIURACH TO KIEROWNICA KRĘCI SIĘ JAK SZALONA
Witam Panowie co może być przyczyną mam mk3 ze wspomaganiem i gfdy jadę po dziurach to kierownićą majta na wszystkie strony. co to może być ewentualnie proszę o informację jaki koszt. pozdrawiam.
- RADNY
- Czytacz
pojedz na spr.zawieszenia.moze byc jakis element to wymiany. tuleja metalowo-gumowa w wahaczu lub sworzeń wahacza. drazek kierowniczy, koncówka kierownicza. a ten problem pojawił ci sie niedawno??
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
a moze to drazek ci poszedl mojemu koledze tez tak latalo i wkoncu wypadl mu naszczescie jechal na polnej drodze i nic mu sie nie stalo ale co pomyslec jak by jechal po ulicy z predkoscia 100km/h i mu wylecial pewna smierc
Łukasz.
-

lukas2087 - Badacz tematu
Jeśli Kolega ma opony niskoprofilowe np. ponizej .../60-... a wcześniej jeździł na wysokich to takie może być wrażenie, szczególnie na koleinach.
Po wieloletnim jeżdżeniu na ,,normalnych'' oponach i kupnie Golfika na kołach takich jak widać z lewej - myślałem że coś się stało złego. To takie nasze drogi...
Po wieloletnim jeżdżeniu na ,,normalnych'' oponach i kupnie Golfika na kołach takich jak widać z lewej - myślałem że coś się stało złego. To takie nasze drogi...
Ostatnio edytowano 17 sie 2008, o 22:14 przez Zico63, łącznie edytowano 1 raz
-

Zico63 - Members
Zico63 dobrze pisze, w pierwszej kolejnosci tez o tym myslalem bo jak zmienilem felgi na wieksze z mniejszem profilem opony to przez 3 dni kierownica latala jak nie wiem, teraz juz nawet tego nie zauwazam
-

pawel_ns - Members
koledzy piszą dobrze... je też po zmianie na niski profil to odczułem na własnej skórze
Mój GTI 2.0 16V ABF
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
-

czepi - Members
Wszyscy piszą dobrze a do tego gratis gorsze hamowanie a jeśli nie to ... to nie wiem 

moj-golf/mk3-by-mazz-t10320.html <<-- MOJE MK III-

Mazz - VIP
• Strona 1 z 1