Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
elektryczne wspomaganie kierownicy golf 3
Witam Posiadam Golfa z silnikiem 1.4kat niestety nie ma on wspomagania kierownicy Zamierzam założyć do niego elektryczne wspomaganie kierownicy jak np. fiat punto renault19 Może mógł by mi ktoś podpowiedzieć od jakiego auta takie wspomaganie najlepiej by pasowało?
- siwy123
- Berbeć
siwy123, co Ty wyrabiasz????
Zakładaj temat w odpowiednim dziale a nie w jakimkolwiek i po niewiadomo ile razy!!!

Zakładaj temat w odpowiednim dziale a nie w jakimkolwiek i po niewiadomo ile razy!!!

Mój Goferek- były:
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
-

czaro - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
siwy123 napisał(a):Może mógł by mi ktoś podpowiedzieć od jakiego auta takie wspomaganie najlepiej by pasowało?
Z przełożeniem takiej zabawki z samochodu innej marki, mogą być problemy, a raczej na pewno będzie dużo rzeźby.
Ale mogę Cię trochę pocieszyć. Były golfy 3 z elektrycznym wspomaganiem, wersja "Ecomatic". Niestety nie wyszło ich zbyt wiele, więc może być problem ze znalezieniem egzemplarza na przekładkę.
Można by spróbować przełożyć od jakiegoś innego VW. O ile dobrze kojarzę Transportery T3 miały elektryczne wspomaganie. Może łatwiej będzie takie dorwać i przystosować do MK3...
-

Snejk18 - Fanatyk
daruj sobie wspomaganie. lepiej auto czuć jak wspomagania nie ma
ale jak chcesz już tak bardzo to śmigaj na szrot kup listwę wszystkie rureczki pompę z mocowaniem i napinacz paska i po kłopocie a nie kombinuj z czymś co nie zdaje zbytnio egzaminu (czytaj nie pasuje do mk3)
ale jak chcesz już tak bardzo to śmigaj na szrot kup listwę wszystkie rureczki pompę z mocowaniem i napinacz paska i po kłopocie a nie kombinuj z czymś co nie zdaje zbytnio egzaminu (czytaj nie pasuje do mk3)Proste są dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców moj-golf/mk3-cl-by-dj-darco-t21179.html
-

DJ_DARCO - Czytacz
Mam takiego golfika w którym było elektryczne wspomaganie [elektrohydrauliczne wspomaganie układu kierowniczego - ECOMATIC HEEEEE!!!], ALE w styczniu 2013r. przerobiłem na zwykłe bo szkoda oddawać na złom taki rarytas. Golfik jeszcze jeździ 1.9D z 1994r. 
AdamS
- FABIO38S
- Berbeć
• Strona 1 z 1